Η Tesla δεν θα περιλαμβάνει πλέον  φορτιστή με αγορές νέων οχημάτων

Η Tesla δεν θα περιλαμβάνει πλέον φορτιστή με αγορές νέων οχημάτων

Η Tesla έχει σταματήσει να περιλαμβάνει ένα δωρεάν πακέτο Mobile Connector με παραγγελίες νέων οχημάτων. Η αλλαγή εντοπίστηκε αρχικά από τον χρήστη του Twitter Tesla_Adriκαι αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον CEO Elon Musk. Το αξεσουάρ, το οποίο επί του παρόντος κοστίζει 275 $ από μόνο του, σας επιτρέπει να συνδέσετε το Tesla σας σε μια πρίζα τοίχου και να έχετε αυτονομία περίπου δύο έως τρία μίλια μετά από μια ώρα φόρτισης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ είπε , απαντώντας σε κάποιον που σχολίασε την είδηση ​​μετά την ευρύτερη κοινοποίησή της από τον επενδυτή Sawyer Merritt. “Από το (μικρό) θετικό, θα συμπεριλάβουμε περισσότερους προσαρμογείς βυσμάτων με το κιτ σύνδεσης κινητού.”

Gen 2 Mobile Connector Bundle

Ο Μασκ αργότερα έγραψε ότι η Tesla θα μείωνε την τιμή της υποδοχής στα 200 δολάρια και θα διευκόλυνε την παραγγελία του αξεσουάρ μαζί με ένα νέο αυτοκίνητο. Έσπευσε επίσης να σημειώσει ότι δεν χρειάζεστε προσαρμογέα για να φορτίσετε το Tesla σας σε έναν από τους υπερσυμπιεστές ή έναν συνδετήρα τοίχου Tesla εγκατεστημένος στο σπίτι σας. Προς το παρόν, το πακέτο φόρτισης είναι καταχωρημένο ως μη διαθέσιμο στον ιστότοπο της Tesla.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Tesla αφαιρεί καλώδιο φόρτισης. η εταιρεία προηγουμένως έστελνε συνδέσμους Επιπέδου 1 και Επιπέδου 2 με κάθε νέο αυτοκίνητο, αλλά αργότερα σταμάτησε να συνδυάζει τον τελευταίο προσαρμογέα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *