Microsoft: Το Office 2013 θα φτάσει στο τέλος της υποστήριξης τον Απρίλιο του 2023

Microsoft: Το Office 2013 θα φτάσει στο τέλος της υποστήριξης τον Απρίλιο του 2023

Η Microsoft υπενθύμισε στους πελάτες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι το Microsoft Office 2013 πλησιάζει στο τέλος της υποστήριξής του το επόμενο έτος, συμβουλεύοντάς τους να αλλάξουν σε μια νεότερη έκδοση για να μειώσουν την έκθεσή τους σε κινδύνους ασφαλείας.

“Μετά από πέντε χρόνια κύριας υποστήριξης και πέντε χρόνια εκτεταμένης υποστήριξης, το Office 2013 θα φτάσει στο τέλος της εκτεταμένης υποστήριξης στις 11 Απριλίου 2023. Σύμφωνα με την πολιτική σταθερού κύκλου ζωής, μετά από αυτήν την ημερομηνία οι ενημερώσεις ασφαλείας για το Office 2013 δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες, ” είπε η Microsoft στους πελάτες.

“Αφού το Office 2013 φτάσει στο τέλος της υποστήριξης, η Microsoft δεν θα παρέχει νέες ενημερώσεις ασφαλείας και η συνεχής χρήση του Office 2013 μετά τον Απρίλιο του 2023 μπορεί να αυξήσει την έκθεση του οργανισμού σας σε κινδύνους ασφαλείας ή να επηρεάσει την ικανότητά σας να τηρείτε τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης.

Μετά το τέλος της υποστήριξης, η Microsoft θα σταματήσει να παρέχει πολλές υπηρεσίες στους κατόχους αδειών χρήσης του Office 2013, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής υποστήριξης, των επιδιορθώσεων σφαλμάτων και των ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας για νέα ζητήματα.

Επίσης, η σύνδεση πελατών του Office 2013 με το Microsoft 365 ενδέχεται να οδηγήσει σε ζητήματα απόδοσης ή αξιοπιστίας, επειδή το Office 2013 δεν είναι πλέον υποστηριζόμενος πελάτης από τον Οκτώβριο του 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *