H Google Pixel 7 μπορεί να μην λάβει σημαντική αναβάθμιση κάμερας

H Google Pixel 7 μπορεί να μην λάβει σημαντική αναβάθμιση κάμερας

Η Google προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Pixel 6a, αλλά πριν από αυτό, λαμβάνουμε ορισμένες πληροφορίες για τον διάδοχο του Pixel 6, Pixel 7, από τον χρήστη Yogesh Brar.

Σύμφωνα με διαρροή, η υποτιθέμενη σειρά Pixel 7 δεν θα είναι σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό της όσον αφορά τις προδιαγραφές κάμερας. Ο διαρρήκτης λέει ότι το φημολογούμενο Pixel 7 μπορεί να έχει την ίδια οπτική με το Pixel 6.

Ωστόσο, η απόδοση της κάμερας στη σειρά Pixel 7 αναμένεται να είναι ανώτερη από το Pixel 6. Και αυτό θα είναι δυνατό λόγω των τροποποιήσεων λογισμικού και όχι της υλικό κάμερας.

Το Google Pixel είναι γνωστό για την εξαιρετική απόδοση της κάμερας. Φέρνει σοβαρό ανταγωνισμό στην αγορά και καταφέρνει να νικήσει τα τηλέφωνα iPhone και Galaxy S σε απόδοση κάμερας, παρόλο που είναι φθηνότερο μοντέλο από αυτά. Η Google θα ήθελε πολύ να απολαμβάνει το προβάδισμα στην απόδοση της κάμερας και στο μέλλον.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι αν το Pixel 7 θα συνεχίσει την τάση του Pixel να είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα.

Όσο για λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία και τις προδιαγραφές, δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα. Αλλά σίγουρα θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διάδοχο του Pixel 6 καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *