Η Microsoft θα προσθέσει δύο από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες Teams τους επόμενους δύο μήνες

Η Microsoft θα προσθέσει δύο από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες Teams τους επόμενους δύο μήνες

Η Microsoft εργάζεται στη λειτουργία “Ημερολόγιο Εμφάνιση ως κατάστασης” στο Microsoft Teams και στη δυνατότητα ορισμού της λειτουργίας Together ως προεπιλεγμένης προβολής για όλους τους συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη, σύμφωνα με τη σελίδα οδικού χάρτη του Microsoft 365. Και οι δύο λειτουργίες πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό τους επόμενους δύο μήνες.

Ενώ προγραμματίζετε ένα ραντεβού, είναι σημαντικό να επισημαίνετε τον εαυτό σας απασχολημένο κατά τις ώρες, ώστε κάποιος άλλος στον οργανισμό σας να μην μπορεί να σας προγραμματίσει. Η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στο Ημερολόγιο του Microsoft Outlook, αλλά δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο Ημερολόγιο ομάδων. Οι χρήστες στον ιστότοπο του φόρουμ της Microsoft ζητούν από τη Microsoft να προσθέσει αυτήν τη δυνατότητα στο Teams από τότε που μας έπληξε η πανδημία. Με την υπόσχεση να προσθέσει τη δυνατότητα “Ημερολόγιο Εμφάνιση ως κατάστασης” στο Teams, η Microsoft θα δώσει στους χρήστες του Teams την επιλογή να επισημάνουν τον εαυτό τους ως ελεύθερο, απασχολημένο ή εκτός γραφείου (OOF), όπως ακριβώς μπορούν να κάνουν οι χρήστες του Outlook.

Επιπλέον, η Microsoft υπόσχεται να προσθέσει τη λειτουργία ιδιωτικών συσκέψεων στο Ημερολόγιο ομάδων. Η λειτουργία θα είναι χρήσιμη όταν οι χρήστες θέλουν να εμποδίσουν άλλους χρήστες να βλέπουν τις λεπτομέρειες των συναντήσεων όταν κοινοποιείται το ημερολόγιό τους.

Microsoft Teams upcoming features

Οι χρήστες του Teams ζητούν επίσης από τη Microsoft να βελτιώσει τη λειτουργία Together για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Microsoft άρχισε επιτέλους να εργάζεται για τη δυνατότητα ρύθμισης της λειτουργίας Together Mode ως προεπιλεγμένης προβολής για όλους τους συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη. Αυτή η δυνατότητα θα είναι χρήσιμη για πολλούς οργανισμούς, καθώς εξαλείφει την επίπονη διαδικασία να λέει σε κάθε άτομο να μεταβεί στη λειτουργία Together.

Microsoft Teams upcoming features

Η Microsoft ανέφερε στη σελίδα του οδικού χάρτη ότι η δυνατότητα “Ημερολόγιο Εμφάνιση ως κατάστασης” θα είναι διαθέσιμη για κάθε χρήστη του Teams σε PC και Mac τον Ιούνιο, ενώ η δυνατότητα ορισμού Together Mode ως προεπιλεγμένης προβολής για όλους θα είναι διαθέσιμη από τον επόμενο μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *