Η Microsoft προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 μηνών για το PC Game Pass της εάν παίξατε αυτά τα παιχνίδια

Η Microsoft προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 μηνών για το PC Game Pass της εάν παίξατε αυτά τα παιχνίδια

Εάν έχετε παίξει Age of Empires IV, Forza Horizon 5 ή Halo Infinity πριν από τις 28 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, η Microsoft σας προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 3 μηνών της υπηρεσίας της Game Pass. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για νέα μέλη. Όσοι έχουν ήδη PC Game Pass ή έχουν τερματίσει μια προηγούμενη συνδρομή τους δεν δικαιούνται τη δωρεάν δοκιμή.

Η Microsoft λέει ότι η δοκιμή ισχύει για όσους έχουν παίξει τα προαναφερθέντα παιχνίδια ενώ είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό Microsoft τους. Δυστυχώς, αυτό εξαιρεί τις συνδέσεις κονσόλας ή μέσω υπηρεσιών παιχνιδιών cloud. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να δικαιούστε την προσφορά εάν έχετε παίξει το δωρεάν Halo Infinite Multiplayer και πριν από την αναφερόμενη ημερομηνία.

Μπορείτε να ελέγξετε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις ή όχι μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του Xbox. Μόλις συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιήσατε για τα παιχνίδια, μπορείτε να διεκδικήσετε τη δωρεάν δοκιμή.

Το PC Game Pass σάς επιτρέπει να παίξετε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας όπως το Minecraft και το Sea of ​​Thieves με φίλους, συμπεριλαμβανομένων των Bethesda κλασικών. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης EA Play, επιβραβεύσεις μόνο για μέλη και αποκλειστικές δοκιμές.

Ακριβώς όπως οι περισσότερες άλλες δοκιμές, έτσι και σε αυτήν θα πρέπει να εισαγάγετε πρώτα τα στοιχεία πληρωμής σας. Η προσφορά ισχύει σε αγορές PC Game Pass εκτός της Ρωσίας και της Ινδίας.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να το κάνετε πριν από το τέλος της τρίμηνης δοκιμαστικής περιόδου. Μετά από τρεις μήνες, η Microsoft θα σας χρεώσει το τρέχον ποσοστό συνδρομής. Οι χρήστες μπορούν να διεκδικήσουν και να εξαργυρώσουν την προσφορά στη διεύθυνση xbox.com/trypcgamepass μεταξύ 14 Μαρτίου 2022 (1:00 μ.μ. UTC) και 30 Απριλίου 2022 (12:59 π.μ. UTC).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *