Η Apple προφανώς εργάζεται σε ένα HomePod με κάμερα FaceTime, που τρέχει το tvOS

Η Apple προφανώς εργάζεται σε ένα HomePod με κάμερα FaceTime, που τρέχει το tvOS

Σήμερα λαμβάνουμε μια ενδιαφέρουσα νέα φήμη από τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος έχει εξαιρετικό ιστορικό σε οτιδήποτε σχετίζεται με την Apple. Λέει ότι η εταιρεία μπορεί να εργάζεται σε μια παράξενη συσκευή Frankenstein που θα ήταν ένα οικιακό ηχείο με λειτουργικό σύστημα τηλεόρασης και ενσωματωμένη κάμερα.

Αυτό θα ήταν ένα νέο HomePod με κάμερα FaceTime, με tVOS. Μπορεί να είναι το streaming/TV box σας, συνδεδεμένο σε μια τηλεόραση και θα μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις σε αυτή τη μεγάλη οθόνη μέσω της κάμεράς του. Επιπλέον, θα είναι επίσης ένα πολύ καλό ηχείο για να γεμίσετε το σαλόνι σας. Όπως είπαμε – όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο πιο νόημα έχει.

Ο Gurman λέει ότι αυτό το “προϊόν συνδυασμού” θα είναι “στο κέντρο της προσέγγισης της Apple” στο σαλόνι, με τα HomePod mini “να το περιβάλλουν σε όλο το σπίτι”.που τα λέμε, ένα νέο HomePod mini μπορεί να έρχεται, αλλά όχι μια άμεση συνέχεια του ίδιου του HomePod  – αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει η προαναφερθείσα υβριδική συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *