To Samsung Galaxy Z Fold 4 μπορεί να είναι μικρότερο και πιο λεπτό από το Z Fold 3

To Samsung Galaxy Z Fold 4 μπορεί να είναι μικρότερο και πιο λεπτό από το Z Fold 3

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 θα είναι το επερχόμενο νέο πτυσσόμενο τηλέφωνο της εταιρείας. Το πτυσσόμενο Z Fold 4 επόμενης γενιάς πλησιάζει την επίσημη κυκλοφορία του, καθώς η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη σειριακή παραγωγή του S-Pen σε πολλές χώρες της Ευρασίας, σύμφωνα με τον Mukul Sharma.

Ωστόσο, η Samsung δεν θα συνδυάσει το Galaxy Z Fold 4 με το S-Pen, όπως ο προκάτοχός της Galaxy Z Fold 3. Το Tipster Ice universe λέει ότι το Z Fold 4 δεν θα έχει επίσης ειδική υποδοχή για στυλό. Αντίθετα, οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν το στυλό και μια θήκη ξεχωριστά για να το κάνουν μια συσκευή που μοιάζει με Note.

Επιπλέον, το Z Fold 4 θα έχει επίσης πιο συμπαγή σχεδιασμό από τον προκάτοχό του. Το Galaxy Z Fold 4 είναι πιο λεπτό και μικρότερο από τον προκάτοχό του, σύμφωνα με το Ice universe.

Ενώ δεν έχουμε ακόμη να δούμε τη σχεδίαση, ένα μικρότερο και λεπτότερο Galaxy Z Fold 4 θα μπορούσε επιτέλους να το κάνει άξιο ανταγωνιστή του Oppo Find N 5G.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Galaxy Z Fold 4 θα διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο μέσα στο κουμπί λειτουργίας στο πλάι της συσκευής, όπως και ο προκάτοχός του. Ωστόσο, θα πρέπει να ακούσουμε από πιο αξιόπιστες πηγές πριν το πιστέψουμε. Εν τω μεταξύ, το Vivo X Fold φέρεται να διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Samsung εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός γίγαντας είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια αναδιπλούμενη συσκευή με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, γεννώντας τις φήμες ότι πρόκειται για το Galaxy Z Fold 4 επόμενης γενιάς. Αλλά στην πραγματικότητα, η Samsung μπορεί να σκέφτεται να παρουσιάσει το -Εμφάνιση τεχνολογίας δακτυλικών αποτυπωμάτων σε ένα νεότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο Galaxy, πιθανώς το Galaxy Z Fold 5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *