iPhone πλήρους οθόνης μπορεί να γίνει πραγματικότητα το 2024

iPhone πλήρους οθόνης μπορεί να γίνει πραγματικότητα το 2024

Ενώ οι κατασκευαστές τηλεφώνων Android έχουν βρει έξυπνες λύσεις για να κρύψουν την εγκοπή, τα μοντέλα iPhone εξακολουθούν να φέρουν μια εγκοπή σχετικά τεράστιου μεγέθους. Ωστόσο, μοντέλα iPhone χωρίς εγκοπή μπορεί να συμβούν στο μέλλον, καθώς είδαμε πρόσφατα μια πατέντα iPhone που διαθέτει οθόνη σε όλη την οθόνη. Και αν γίνει πιστευτός ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo, ένα iPhone χωρίς εγκοπές θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα το 2024.

Σύμφωνα με τον Kuo, τα high-end μοντέλα iPhone θα αποχαιρετήσουν επιτέλους τις εγκοπές για να υιοθετήσουν μπροστινές κάμερες κάτω από την οθόνη και κάτω -εμφάνιση Face ID το 2024. Ο αναλυτής της Apple δεν έχει διευκρινίσει ποια μοντέλα iPhone θα έχουν την οθόνη όλης της οθόνης, αλλά η επίκληση του “high-end” στο tweet υποδηλώνει αυτό που πιθανώς θα ονομάζεται iPhone 16 Pro .

Σε ένα από τα προηγούμενα tweet του, ο Kuo ανέφερε ότι το iPhone με FaceID κάτω από την οθόνη θα κυκλοφορήσει το 2024 και ότι είναι μια απόφαση μάρκετινγκ. Ωστόσο, ο αναλυτής λέει τώρα ότι η Apple προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους περιορισμούς λογισμικού και υλικού για να τελειοποιήσει την τεχνολογία κάτω από την οθόνη. Αυτό που είναι καλό για τους θαυμαστές της Apple είναι ότι ο τεχνολογικός γίγαντας του Κουπερτίνο φαίνεται να είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτούς τους περιορισμούς σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Με τις φήμες να υποδηλώνουν ότι η φετινή σειρά iPhone 14 θα έρχεται με μια αποκοπή κάμερας σε σχήμα χαπιού, η Apple φαίνεται να αποφάσισε επιτέλους να απαλλαγεί από το σχεδιασμό εγκοπής για τα premium μοντέλα iPhone της. Ωστόσο, τα μοντέλα iPhone χαμηλότερης ποιότητας, όπως το iPhone SE, πιθανότατα θα υιοθετήσουν μια εγκοπή για να αντικαταστήσουν τα μεγαλύτερα πλαίσια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *