Ο Marty O’Donnell, ο Mike Salvatori και η Microsoft επιλύουν τη αγωγή για τα δικαιώματα

Ο Marty O’Donnell, ο Mike Salvatori και η Microsoft επιλύουν τη αγωγή για τα δικαιώματα

Halo Halo Infinite που ξεκίνησε πέρυσι και η πολυαναμενόμενη εκπομπή Halo έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Paramount+. Περίπου την ίδια εποχή, οι  Marty O’Donnell και Mike Salvatori δήλωσαν ότι αναζητούσαν «διαύγεια» σχετικά με τα απλήρωτα δικαιώματα από τη στιγμή που η Bungie ανήκε στη Microsoft.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε κατά της Microsoft, ο O’Donnell και ο Salvatori, που δημιούργησαν τη μουσική για το Halo με την Bungie, λένε ότι η Microsoft τους οφείλει δικαιώματα από σχεδόν δύο δεκαετίες πριν. Το δίδυμο προσπάθησε επίσης να μπλοκάρει την κυκλοφορία του Halo καταθέτοντας ενδεχομένως μια δικαστική απόφαση εναντίον του, παρόλο που δεν χρησιμοποιεί μουσική που δημιουργήθηκε από αυτούς.

Χθες, ο O’Donnell έγραψε στο Twitter ότι έλυσαν τις διαφορές τους με τη Microsoft. Δεν είναι σαφές τι συνεπάγεται αυτό το ψήφισμα, αλλά φαίνεται ότι ο O’Donnell και ο Salvatori ήθελαν ψηφιακά δικαιώματα για να μοιραστούν μερικά βίντεο. Τουλάχιστον αυτό ήταν μέρος του.

Είναι υπέροχο να βλέπεις ότι αυτή η αγωγή βρίσκεται πίσω από τα δύο μέρη. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι το τέλος του έπους που περιλάμβανε πολλές νομικές ενέργειες και πρόστιμα τα τελευταία αρκετά χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *