Η Samsung θα κυκλοφορήσει μια έκδοση Pokémon του Galaxy Z Flip 3 στη Νότια Κορέα  

 Η Samsung θα κυκλοφορήσει μια έκδοση Pokémon του Galaxy Z Flip 3 στη Νότια Κορέα  

To Pokémon είναι ένα από τα πιο διάσημα franchise που πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να πατρονάρουμε αυτές τις μέρες, είτε πρόκειται για ταινία, σειρά, παιχνίδι ή τράπουλα. Εάν είστε ένας από τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του σύμπαντος των Pokémon, υπάρχει ένα καλό νέο που μπορεί να σας γαργαλήσει: η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition. Το πιάσιμο? Μπορεί να είναι μόνο στη Νότια Κορέα.

Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του τηλεφώνου, αλλά σίγουρα θα κάνει το στόμα των λάτρεις των Pokémon να βουρκώσουν. Στη σελίδα Samsung της Νότιας Κορέας, δίνεται στο κοινό μια αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του τηλεφώνου στις 25 Απριλίου, μαζί με ένα πείραμα για το τι να περιμένει στο πακέτο. Από την εικόνα που παρουσιάζεται, το πακέτο θα περιέχει το τηλέφωνο Galaxy Z Flip 3 που θα διατηρήσει ακόμα τη βασική του σχεδίαση. Δεδομένης της φύσης του αναδιπλούμενου τηλεφώνου, οποιοσδήποτε θαυμαστής του Pokémon θα περίμενε ότι θα εμφανιστεί σαν το Pokédex σε αυτήν την έκδοση, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι. Ωστόσο, για να το αντισταθμίσουμε, θα υπάρχει μια θήκη για κολιέ Pokédex.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης ένα Pikachu Clear Cover Set και θήκη φωτογραφιών Pikachu συνοδευόμενη από ένα προσαρμοσμένο πακέτο Pokémon για να δώσει στο τηλέφωνο την αύρα Pokémon όταν δεν βρίσκεται στη θήκη Pokédex. Το πακέτο θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να επιλέξουν από άλλα πλάσματα Pokémon όπως Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Snorlax και Mew. 

Προσθέτοντας περισσότερη πινελιά στην έκδοση είναι τα πρόσθετα αξεσουάρ, όπως ένα μπρελόκ Pikachu και μια βάση Poké Ball. Όσον αφορά το σύστημα, το Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition θα διαθέτει θέματα, wallpapers και ήχους κλήσης εμπνευσμένα από τα Pokémon.

Ολόκληρο το πακέτο θα μπορούσε να είναι ένα ελκυστικό κόσμημα για τους συλλέκτες, αν και λίγο τρομακτικό για όσους δεν βρίσκονται στη Νότια Κορέα. Αλλά ποιος ξέρει; Η κυκλοφορία της έκδοσης τηλεφώνου θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκρηξη στη χώρα και η Samsung θα είχε μεγαλύτερο λόγο για να την κάνει διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *