Το MagSafe Battery Pack της Apple ενημερώθηκε για να φορτίζει γρηγορότερα τα iPhone

Το MagSafe Battery Pack της Apple ενημερώθηκε για να φορτίζει γρηγορότερα τα iPhone

Μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού έχει ενημερωθεί στο MagSafe Battery Pack που θα του επιτρέψει να επαναφορτίζει ένα iPhone λίγο πιο γρήγορα. Όταν συνδεθεί σε φορτιστή 20 W, το πακέτο MagSafe μπορεί να μεταφέρει φόρτιση έως και 15 W σε ένα iPhone, αλλά τώρα, το MagSafe Battery Pack θα μπορεί να φορτίζει έως και 7,5 W ενώ είναι εκτός ηλεκτρικού δικτύου. Προηγουμένως, φόρτιζε μόνο έως και 5 W ενώ ήταν φορητό.

Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα υποστήριξής της με λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του MagSafe Battery Pack. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone, το iPad ή ένα Mac για να ενημερώσετε το πακέτο. Εάν γίνεται ενημέρωση με iPhone, το πακέτο θα ενημερώνεται αυτόματα ενώ είναι συνδεδεμένο στη συσκευή – αν και αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και μία εβδομάδα. Η Apple λέει ότι μπορείτε να συνδέσετε το MagSafe Battery Pack σε iPad ή Mac και η ενημέρωση θα διαρκέσει περίπου 5 λεπτά.

Για να επαληθεύσετε ότι έχει εγκατασταθεί η τελευταία ενημέρωση (έκδοση 2.7), συνδέστε το πακέτο στο iPhone σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες > MagSafe Battery Pack.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *