Το Samsung Galaxy Watch4 δεν θα αποκτήσει τελικά το Google Assistant

Το Samsung Galaxy Watch4 δεν θα αποκτήσει τελικά το Google Assistant

Νωρίτερα, στις 20 Απριλίου, η Verizon προώθησε μια ενημέρωση για την παραλλαγή LTE του Samsung Galaxy Watch4 και Watch4 Classic. Η ηλεκτρονική τεκμηρίωση που κυκλοφόρησε αρχικά με τα ενημερωμένα στιγμιότυπα οθόνης της δυνατότητας που ενεργοποίησε το Google Assistant στα δύο μοντέλα Watch4. Το Assistant λείπει από τότε που κυκλοφόρησαν τα έξυπνα ρολόγια, παρά το γεγονός ότι εκτελούσαν το WearOS 3.0.

 Το αρχείο καταγραφής αλλαγών της Verizon περιλάμβανε αρχικά αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης της λειτουργίας του Βοηθού Google.

Ωστόσο, μετά την ενημέρωση, οι χρήστες ανακάλυψαν ότι η ενημέρωση δεν θα έφερε το Google Assistant.   Ένας εκπρόσωπος της Google απάντησε με την ακόλουθη δήλωση.

Για επιβεβαίωση, το Assistant δεν κυκλοφορεί στο Gaalxy Watch 4 και δεν έχουμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα», – Ivy Hunt, εκπρόσωπος της Google.

Οι σημειώσεις έκδοσης της Verizon έχουν ενημερωθεί για να αποκλείεται η προσθήκη του Google Assistant. Άλλες ενημερώσεις στο Galaxy Watch4 περιλαμβάνουν υποστήριξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς με Smart Switch. Είναι επίσης πλέον δυνατή η μέτρηση της σύστασης σώματος μέσω της ειδοποίησης στόχου. Μπορείτε να δείτε τις πλήρεις σημειώσεις ενημέρωσης στον ιστότοπο υποστήριξης της Verizon.

One thought on “Το Samsung Galaxy Watch4 δεν θα αποκτήσει τελικά το Google Assistant

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *