Το Microsoft Teams έρχεται σύντομα στο Microsoft Store

Το Microsoft Teams έρχεται σύντομα στο Microsoft Store

Η Microsoft ενημέρωσε πρόσφατα τον χάρτη πορείας του Microsoft 365 με μια νέα καταχώρηση που σηματοδοτεί την επερχόμενη κυκλοφορία του Teams στο Microsoft Store. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι να την κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο. Οι ομάδες στο Microsoft Store θα παρέχουν στους χρήστες των Windows 10 και 11 έναν απλούστερο και πιο βολικό τρόπο εγκατάστασης του προγράμματος.

Δείτε τι λέει ο οδικός χάρτης για το Microsoft Teams που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Microsoft Store:

Η εφαρμογή Microsoft Teams για εργασία, σχολείο και ζωή θα είναι σύντομα διαθέσιμη για λήψη από το Microsoft store. Αυτή η εφαρμογή θα υποστηρίζει λογαριασμούς εργασίας, σχολείου και καταναλωτών στα Windows 10 και λογαριασμούς εργασίας ή σχολείου στα Windows 11.

Κρίνοντας από την περιγραφή, η Microsoft δεν σκοπεύει να κάνει το Teams λιγότερο συγκεχυμένο από ό,τι είναι επί του παρόντος. Προς το παρόν, η Microsoft παρέχει δύο εκδόσεις του Teams: μια “κανονική” έκδοση που μπορείτε να κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο και μια ενσωματωμένη Windows 11. Η Microsoft τοποθετεί το τελευταίο ως εναλλακτική λύση στις κύριες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων και τις λύσεις φωνητικών/βίντεο κλήσεων για κανονικές οι πελάτες.

Τα Windows 10 δεν έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες Teams, πράγμα που σημαίνει ότι η επερχόμενη έκδοση του Microsoft Store θα επιτρέπει στους τακτικούς πελάτες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για τις καθημερινές τους ανάγκες στο σπίτι. Οι χρήστες των Windows 11, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να παραμείνουν στην ενσωματωμένη εφαρμογή Chat που μπορείτε να βρείτε στη γραμμή εργασιών.

Η μεταφορά της εφαρμογής στο Microsoft Store δεν είναι το μόνο πράγμα που προετοιμάζει η εταιρεία για το Teams. Η Microsoft εργάζεται για τις καταστάσεις ημερολογίου και τη δυνατότητα ενεργοποίησης της λειτουργίας Together για όλους τους συμμετέχοντες. Αυτές οι δυνατότητες είναι από τις λειτουργίες που ζητούνται περισσότερο από τους χρήστες του Microsoft Teams.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *