Το ‘F1 22’ κυκλοφορεί την 1η Ιουλίου με υποστήριξη VR

Το ‘F1 22’ κυκλοφορεί την 1η Ιουλίου με υποστήριξη VR

Η Formula 1 sim F1 22 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Ιουλίου 2022 με τα ολοκαίνουργια υβριδικά αυτοκίνητα και τους ενημερωμένους κανόνες που αποκαλύπτονται αυτή τη σεζόν. Το παιχνίδι υποτίθεται ότι θα είναι πιο «ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο» χάρη στη μεγάλη αναμόρφωση των μονοθεσίων της F1 που συνέβη στον πραγματικό κόσμο και περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη PC VR. 

Οι νέες λειτουργίες Broadcast και Immersive θα επιτρέψουν στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε πιο ρεαλιστικές ή κινηματογραφικές λειτουργίες για γύρους σχηματισμού, περιόδους αυτοκινήτου ασφαλείας και pit stop. Οι αγώνες πολλών παικτών θα χρησιμοποιούν λειτουργίες splitscreen για δύο παίκτες και online ή μπορείτε να οδηγείτε σε VR σε ακουστικά Oculus Rift και HTC Vive.  

Εν τω μεταξύ, μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται F1 Life επιτρέπει στους παίκτες “να μπουν στον λαμπερό κόσμο της Formula 1” μέσω ενός προσαρμόσιμου κέντρου για να επιδείξουν supercars, ρούχα και αξεσουάρ που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή αγοράστηκαν από το κατάστημα εντός του παιχνιδιού. Το άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία Adaptive AI που επιτρέπει στους λιγότερο έμπειρους παίκτες να ανταγωνίζονται με δρομείς τεχνητής νοημοσύνης που ταιριάζουν σε δεξιότητες.

Η Career Mode ήταν μια δημοφιλής ενημέρωση πέρυσι και επέστρεψε ξανά με “φρέσκες νέες δυνατότητες”, αν και η EA δεν είπε ποιες. Η λειτουργία “My Team” επιστρέφει επίσης, επιτρέποντας στους παίκτες να επιλέξουν έναν αρχικό προϋπολογισμό με βάση τα σημεία εισόδου Newcomer, Challenger και Front Runner. Περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις κομματιών για να αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ενημερώσεις στην Αυστραλία, την Ισπανία και το Abu Dabhi. Όπως αναφέρθηκε, η F1 2022 θα ξεκινήσει να πωλείται σε όλο τον κόσμο την 1η Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *