Τα Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 θα μπορούσαν να είναι φθηνότερα από τους προκατόχους τους

Τα Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 θα μπορούσαν να είναι φθηνότερα από τους προκατόχους τους

Τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 θα είναι τα επερχόμενα πτυσσόμενα τηλέφωνα της εταιρείας και σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Samsung δεν απέχει πολύ από το να τα φέρει στο κοινό . Τώρα, σύμφωνα με τον αναλυτή της Display, Ross Young, τα Z Fold 4 και Z Flip 4 θα είναι φθηνότερα από τους προκατόχους τους.

Ο Young λέει επίσης ότι η παραγωγή των Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 για τον Ιούλιο είναι υπερδιπλάσια από ό,τι για τα Z Fold 3 και Z Flip 3. Εάν είναι αλήθεια, η Samsung πρέπει να είναι αρκετά σίγουρη για το τι κάνει με τα νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα και αναμένει από περισσότερους καταναλωτές να τα αγοράσουν.

Η μείωση της τιμής των νέων πτυσσόμενων τηλεφώνων της Samsung είναι καλά νέα για τους καταναλωτές και ενθαρρύνει άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων να εξερευνήσουν τον παράγοντα μορφής χωρίς να ανησυχούν για τον αριθμό πωλήσεων. Περισσότερες εταιρείες που εισέρχονται στην αγορά των πτυσσόμενων τηλεφώνων θα σήμαιναν, με τη σειρά τους, περισσότερο ανταγωνισμό που προάγει την καινοτομία.

 

Η παραγωγή των τηλεφώνων Z Fold 4 και Z Flip 4 της Samsung για τον Ιούλιο είναι υπερδιπλάσια από ό,τι για τα Z Fold 3 και Z Flip 3. Υποδηλώνει μια πολύ δυνατή κυκλοφορία. Μπορεί να δούμε μείωση τιμής.

Πρόσφατα ακούσαμε από άλλη πηγή ότι το Galaxy Z Fold 4 θα είναι μικρότερο και λεπτότερο από τον προκάτοχό του. Και αν αυτό είναι αλήθεια, τότε εκτός από φθηνότερο, το Z Fold 4 θα είναι επίσης ένα πιο συμπαγές τηλέφωνο από το Z Fold 3.

Φήμες λένε ότι το Galaxy Z Fold 4 θα διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας στο πλάι του τη συσκευή, όπως και η προκάτοχός της. Ωστόσο, θα πρέπει να ακούσουμε από πιο αξιόπιστες πηγές πριν το πιστέψουμε. Εν τω μεταξύ, το Vivo X Fold φέρεται να διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Πριν από μερικούς μήνες, ακούσαμε επίσης από πηγές ότι αυτά τα νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα είναι μια ελαφρώς καλύτερη έκδοση των προκατόχων τους. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία για να μάθουμε τι έχει να προσφέρει η Samsung.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας για τα επερχόμενα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 στην ενότητα σχολίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *