To Twitter προωθεί εφαρμογές τρίτων για να βοηθήσει με την ασφάλεια

To Twitter προωθεί εφαρμογές τρίτων για να βοηθήσει με την ασφάλεια

Αντί να κάνει τη σκληρή δουλειά της κατασκευής των δικών του εργαλείων ασφαλείας, το Twitter φαίνεται να πιέζει τώρα τους χρήστες προς εφαρμογές τρίτων για να παραμείνουν ασφαλείς στην πλατφόρμα. 

Το Twitter εκτελεί τώρα μια περιορισμένη δοκιμή που προωθεί εφαρμογές τρίτων ως εναλλακτική λύση όταν τα εργαλεία και οι δυνατότητες της εταιρείας δεν προσφέρουν αρκετή χρησιμότητα στους χρήστες. Προς το παρόν, αυτή η δοκιμή περιορίζεται μόνο στα εργαλεία ασφαλείας Block Party, Bodyguard και Moderate.

Στη δοκιμή, η προτροπή να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρήσης ενός από αυτά τα εργαλεία τρίτων εμφανίζεται κατά τη σίγαση ή τον αποκλεισμό ενός άλλου λογαριασμού στο Twitter, ώστε να μην είναι παρεμβατικό στη συνολική εμπειρία. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν άλλα εργαλεία στο Twitters Toolbox, όπως τα εργαλεία “έκφρασης” και “μέτρησης” θα διαφημίζονται παρόμοια στους χρήστες. 

Παρά τη νέα πρωτοβουλία που το διαφημίζει απευθείας στους χρήστες, το Toolbox του Twitter υπάρχει στην πραγματικότητα εδώ και αρκετούς μήνες ως διαδικτυακός κόμβος που παρουσιάζει τα εργαλεία τρίτων που έχουν δημιουργήσει οι προγραμματιστές για να βελτιώσουν την πλατφόρμα. Αυτός ο διαδικτυακός κόμβος εισήχθη για να δώσει κίνητρα στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν χρησιμοποιώντας το ανακατασκευασμένο API του Twitter, κάτι που πολλοί προγραμματιστές απέφευγαν μετά από χρόνια εχθρότητας από το Twitter. 

O Amir Shevat, επικεφαλής προϊόντων προγραμματισμού του Twitter, δήλωσε ότι «[οι προγραμματιστές] θέλουν χρήστες και θέλουμε να τους παρέχουμε τους σωστούς χρήστες τη σωστή στιγμή — δίνοντας αξία και στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι αυτή τη στιγμή χρειάζονται αυτούς τους χρήστες. καινοτομίες προγραμματιστών και διανομή σε αυτούς τους προγραμματιστές».

“Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να συνεργαστούμε με προγραμματιστές για να ενεργοποιήσουμε πραγματικά αυτές τις ανάγκες”, συνέχισε ο Shevat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *