Το LG V60 ThinQ λαμβάνει τώρα Android 12 στις ΗΠΑ

Το LG V60 ThinQ λαμβάνει τώρα Android 12 στις ΗΠΑ

H LG μπορεί να έχει αποσυρθεί εντελώς από την αγορά smartphone, αλλά η κορεατική εταιρεία ήταν παράξενα καλή με την υποστήριξη λογισμικού, μη θέλοντας να απογοητεύσει τους πελάτες της. Έτσι ανακοίνωσε ότι θα ενημερώσει επιλεγμένα μοντέλα σε Android 12 και ακόμη και σε Android 13, και οι κυκλοφορίες για το Velvet έχουν ήδη ξεκινήσει.

Και τώρα μια νέα συσκευή LG εντάσσεται σε αυτό το πάρτι. Μιλάμε για το LG V60 ThinQ στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα για εκείνες τις μονάδες που πουλήθηκαν από την T-Mobile. Έχουν εμφανιστεί πολλές αναφορές στο Reddit από άτομα που κατέχουν αυτήν τη συσκευή και λαμβάνουν την ενημέρωση για το Android 12.

Αυτά είναι φυσικά εξαιρετικά νέα, αλλά είναι επίσης μάλλον περίεργα, καθώς το V60 δεν ήταν σε κανένα από τα δύο καταλόγους επιλέξιμων συσκευών. Φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει απλώς να μας εκπλήσσει συνεχώς – και δεν μας πειράζει καθόλου.

Εν πάση περιπτώσει, το αρχείο καταγραφής αλλαγών της ενημέρωσης είναι σύντομο και ασαφές, αλλά θα πρέπει να περιμένετε να λάβετε όλα τα καλούδια που μάζεψε η Google στην κυκλοφορία του Android 12 πέρυσι, με λίγη μπογιά LG στην κορυφή. Λαμβάνετε επίσης το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας του Μαρτίου 2022, το οποίο προφανώς δεν είναι τρέχον, αλλά μπορούμε πραγματικά να παραπονεθούμε όταν η εταιρεία που το εκδίδει το έχει αποχωρήσει από τον κόσμο των smartphone;

Το μέγεθος λήψης της ενημέρωσης είναι 1,17 GB, οπότε ίσως να το πάρετε μόνο από ένα αρκετά γρήγορο δίκτυο. Όπως πάντα, είναι πιθανό η διάθεση να είναι σταδιακή, επομένως μπορεί να χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες μέχρι να φτάσει σε όλες τις μονάδες V60 που βρίσκονται ακόμα εκεί έξω στη φύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *