Η Motorola λανσάρει το Hub κοινής χρήσης πληροφοριών για απειλές στον κυβερνοχώρο για τη δημόσια ασφάλεια 

Η Motorola λανσάρει το Hub κοινής χρήσης πληροφοριών για απειλές στον κυβερνοχώρο για τη δημόσια ασφάλεια 

H Motorola Solutions ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα τη δημιουργία του Public Safety Threat Alliance, ενός κόμβου ανταλλαγής πληροφοριών για απειλές στον κυβερνοχώρο για την κοινότητα δημόσιας ασφάλειας.

Η Motorola περιέγραψε τη Συμμαχία Απειλής Δημόσιας Ασφάλειας (PSTA) ως οργανισμό ανταλλαγής και ανάλυσης πληροφοριών (ISAO) και σημείωσε ότι αναγνωρίζεται από την Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών των ΗΠΑ (CISA), η οποία λειτουργεί ως Εθνικός Συντονιστής για την Ασφάλεια και την Ανθεκτικότητα της Υποδομής Ζωτικής Σημασίας.

Το PSTA είναι ανοιχτό σε όλους τους φορείς δημόσιας ασφάλειας. Ο ρόλος του είναι να βοηθά τα μέλη να μοιράζονται και να αναλύουν πληροφορίες από πολλαπλές πηγές με στόχο τη βελτίωση της στάσης της κυβερνοασφάλειας των οργανισμών δημόσιας ασφάλειας. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους οργανισμούς να βελτιώσουν την άμυνα και την ανθεκτικότητά τους.

Οι πληροφορίες συλλέγονται από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των αρχών επιβολής του νόμου, του EMS, των συστημάτων κινητών επικοινωνιών, των εμπορικών προϊόντων ασφαλείας και των συνεργατών του ISAO. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ευφυΐας με δυνατότητα δράσης, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών, των API, των λιστών απειλών, του dark web Intel, του SOC Intel και των δεδομένων MDR.

«Η ίδρυση της Συμμαχίας Απειλών Δημόσιας Ασφάλειας γεμίζει ένα κρίσιμο κενό, δημιουργώντας μια ενιαία οντότητα που επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στη συλλογή, ανάλυση, παραγωγή και κοινή χρήση ενεργών πληροφοριών και πληροφοριών για τις απειλές στον κυβερνοχώρο με επίκεντρο τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε ο Billy Bob Brown, Jr. εκτελεστικός βοηθός διευθυντής για τις επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης στην CISA. «Τώρα, η κοινότητα της δημόσιας ασφάλειας είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να επικεντρώσει τις μυστικές και αμυντικές της προσπάθειες για απειλές στον κυβερνοχώρο σε συγκεκριμένους αντιπάλους και τις κακόβουλες κυβερνοεπιθέσεις τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *