OnlyFans : «προσωρινά» παύση ρωσικών λογαριασμών λόγω περιορισμών πληρωμών

OnlyFans : «προσωρινά» παύση ρωσικών λογαριασμών λόγω περιορισμών πληρωμών

Ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας συνεχίζεται, πράγμα που σημαίνει επίσης αδιάκοπες οικονομικές κυρώσεις που επηρεάζουν τις ζωές αμέτρητων Ρώσων. Πολλές επιχειρήσεις κλείνουν επίσης τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες τους στη χώρα και μία από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις δείχνει τώρα την OnlyFans που διακόπτει προσωρινά τους λογαριασμούς Ρώσων δημιουργών.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Ρώσοι δημιουργοί περιεχομένου αντιμετώπισαν προβλήματα στην πλατφόρμα λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου. Σύμφωνα με το Rolling Stone, οι Ρώσοι δημιουργοί OnlyFans αποκλείστηκαν από τους λογαριασμούς τους τον Φεβρουάριο. Σε απάντηση, η εταιρεία έστειλε ένα σημείωμα που έγραφε: «Παρακαλούμε να ενημερωθείτε ότι η χώρα σας δεν υποστηρίζεται για πληρωμές, επομένως δεν είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το θέμα αυτήν τη στιγμή».

Στη συνέχεια, η εταιρεία αποκατέστησε την υπηρεσία, λέγοντας ότι «οι λογαριασμοί θα έχουν πλήρεις λειτουργίες όσο συνεχίζουμε να έχουμε τρόπους πληρωμής για την υποστήριξή τους». Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα άλλαξαν διαφορετικά. Με την πρόσφατη ενέργεια της OnlyFan, είναι σαφές ότι η προσέγγισή της να βρει άλλους τρόπους πληρωμής για να συνεχίσει την υπηρεσία στη χώρα έχει τελειώσει. Η εταιρεία το επιβεβαίωσε με δήλωση στο Motherboard.

«Το OnlyFans είναι μια πρώτη επιχείρηση δημιουργού. Τους τελευταίους μήνες διερευνήσαμε διάφορες επιλογές για να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε δημιουργούς που επηρεάστηκαν από τον πόλεμο Ρωσίας/Ουκρανίας. Ωστόσο, λόγω της περαιτέρω αυστηροποίησης των περιορισμών πληρωμών από και προς τη Ρωσία, το OnlyFans δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει σωστά την κοινότητα των Ρώσων δημιουργών μας. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνουμε μέτρα για την προσωρινή παύση λογαριασμών όπου λαμβάνονται πληρωμές στη Ρωσία. Ζητήσαμε από τους επηρεαζόμενους δημιουργούς να επικοινωνήσουν με το support@onlyfans.com που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τυχόν ερωτημάτων σχετικά με τους λογαριασμούς τους.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *