Η Paypal, η Venmo ανακοινώνουν αύξηση στα τέλη άμεσης μεταφοράς στις ΗΠΑ  

Η Paypal, η Venmo ανακοινώνουν αύξηση στα τέλη άμεσης μεταφοράς στις ΗΠΑ  

H Paypal και η Venmo ανακοίνωσαν την Πέμπτη τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν σχετικά με τις χρεώσεις άμεσης μεταφοράς για πελάτες στις ΗΠΑ. Αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στις 23 Μαΐου 2022 για τους πελάτες Venmo και στις 17 Ιουνίου 2022 για τους πελάτες του PayPal. Αυτές οι αλλαγές εισήχθησαν για να είναι περισσότερο σύμφωνες με την αξία που αποδίδουν, είπε η PayPal. 

Με αυτήν τη δυνατότητα, οι πελάτες θα μπορούσαν εύκολα να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή χρεωστικές κάρτες για ορισμένες χρεώσεις. Επί του παρόντος, οι χρήστες του λογαριασμού καταναλωτή PayPal πληρώνουν το 1,5% του ποσού μεταφοράς με ελάχιστη χρέωση 0,25 $ και μέγιστο ποσό 15 $. Το ίδιο ποσοστό ισχύει για τους χρήστες λογαριασμών Venmo Consumer και Venmo Business Profile. Με τη νέα τιμολόγηση άμεσης μεταφοράς, τα τέλη μεταφοράς αυτών των λογαριασμών θα αυξηθούν στο 1,75% του ποσού μεταφοράς. Επιπλέον, το υπάρχον ανώτατο όριο θα αυξηθεί από $15 σε $25. 

Εν τω μεταξύ, το Paypal διατηρεί το τέλος άμεσης μεταφοράς για τους χρήστες επαγγελματικών λογαριασμών στο 15% του ποσού μεταφοράς. Ωστόσο, η ελάχιστη χρέωση μεταφοράς αυξήθηκε από 0,25 $ σε 0,50 $. Επιπλέον, το υπάρχον όριο των 15 $ για τα τέλη μεταφοράς καταργήθηκε. Επομένως, δεν θα υπάρχει πλέον δομή μέγιστου ανώτατου ορίου χρέωσης για τους λογαριασμούς PayPal Business.  

Η τυπική τραπεζική μεταφορά σε PayPal και Venmo παραμένει δωρεάν. Ωστόσο, η συναλλαγή διαρκεί περίπου 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που υποβάλατε το αίτημα μεταφοράς. Αυτό είναι λίγο άβολο στην εποχή όπου οι περισσότερες συναλλαγές όπου οι πελάτες χρησιμοποιούν αυτές τις μεταφορές απαιτούν γρήγορη επεξεργασία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πελάτες θα πρέπει απλώς να αποδεχτούν τις υψηλότερες τιμές που θα αφαιρέσουν τα τέλη από το ποσό μεταφοράς τους. 

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, το PayPal εστίαζε στην επιχείρηση πληρωμών peer-to-peer. Ωστόσο, καθώς εμφανίστηκε ο ανταγωνισμός ποια καλύτερη προσφορά περιελάμβανε τη δυνατότητα άμεσης εξαργύρωσης στον τραπεζικό λογαριασμό ενός πελάτη, το Paypal κυκλοφόρησε τελικά τη δική του δυνατότητα άμεσης μεταφοράς το 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *