Σημαντικό πρόβλημα με την λειτουργία του Google Messages

Σημαντικό πρόβλημα με την λειτουργία του Google Messages

Μια ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε ένα τηλέφωνο είναι κάτι εξαιρετικό, ειδικά αν δεν έχετε πάντα τη δυνατότητα να φορτίζετε τη συσκευή σας όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Ένας τρόπος για να διατηρήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης να περιορίσετε τις εφαρμογές παρασκηνίου και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες εξοικονόμησης μπαταρίας που υπάρχουν στα περισσότερα σύγχρονα τηλέφωνα σήμερα. Ωστόσο, δεν βοηθά όταν μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αρχίζει να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από ό,τι χρειάζεται, και αυτό ακριβώς συμβαίνει με το Google Messages.

Ένα σφάλμα στην εφαρμογή  Google Messages σε τηλέφωνα Android άφησε την κάμερα να λειτουργεί στο παρασκήνιο, οδηγώντας σε υπερβολική αποστράγγιση της μπαταρίας και θέρμανση του τηλεφώνου. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ανοίγετε την κάμερά σας απευθείας από την εφαρμογή και τη χρησιμοποιείτε για να στείλετε μια φωτογραφία και, στη συνέχεια, η εφαρμογή συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες κάμερας στο παρασκήνιο, ακόμη και όταν δεν έχετε ανοιχτά τα  Google Messages.

Το ζήτημα φέρεται να εισήχθη σε μια πρόσφατη ενημέρωση για το Google Messages, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει όλα τα τηλέφωνα και δεν συμβαίνει κάθε φορά. Δεν είναι σαφές τι προκαλεί την αναπαραγωγή του σφάλματος.

 Westover, τα καλά νέα είναι ότι η Google εντόπισε το πρόβλημα και τώρα κυκλοφορεί μια επιδιόρθωση. Ωστόσο, μέχρι να γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση στο τηλέφωνό σας, είναι πιθανώς σκόπιμο να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και να μην επιτρέψετε στο Google Messages να χρησιμοποιεί υπηρεσίες κάμερας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *