Νέες επιλογές για τις αγορές σας μέσω του Microsoft Bing

Νέες επιλογές για τις αγορές σας μέσω του Microsoft Bing

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τις επιλογές ηθικής αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά (Αγγλική γλώσσα). Η λειτουργία, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, θα είναι διαθέσιμη σε αυτές τις νέες αγορές, έτσι ώστε οι αγοραστές να μπορούν να ταξινομήσουν τα προϊόντα και να δουν ποια είναι τα καλύτερα για τον πλανήτη. Η Microsoft επεκτείνει τη δυνατότητα στο πλαίσιο της Ημέρας της Γης.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα, κατευθυνθείτε στην ενότητα αγορών του Bing και πληκτρολογήστε κάτι σαν «παπούτσια». Στην αριστερή πλευρά, θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών στις Ηθικές Αξίες, όπως «Ανακυκλωμένα / Ανακυκλωμένα υλικά», «Οικολογικά υλικά», «Vegan», «Οργανικά» και «Δίκαιο εμπόριο». Υπάρχει επίσης μια κατηγορία που ονομάζεται Ethical Ratings η οποία αντλεί δεδομένα από το Good On You για να σας πει πόσο ηθικά είναι τα προϊόντα. Με το παράθυρο Ηθικές αξιολογήσεις, μπορείτε να φιλτράρετε αποτελέσματα που δεν ανταποκρίνονται στις αξιολογήσεις του Good On You.

Εκτός από τη χρήση των εργαλείων στο πλαϊνό παράθυρο για τον περιορισμό των αποτελεσμάτων, τα προϊόντα που έχουν βαθμολογηθεί από την Good On You έχουν μια ετικέτα “Ηθική επιλογή” πάνω τους στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού για να δείτε ποια βαθμολογία έλαβε το προϊόν. Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις αξιολογήσεις και τη σημασία τους, μπορείτε να πατήσετε Μάθετε περισσότερα και να αναπτύξετε τη βαθμολογία Good On You κάτω από την περιγραφή του προϊόντος.

Η Good On You βαθμολογεί τις επωνυμίες με βάση τις πρακτικές τους που σχετίζονται με το περιβάλλον, την εργασία και τα ζώα, οπότε αν πάντα θέλατε να είστε πιο ηθικοί στις επιλογές αγορών σας, οι αξιολογήσεις Good On You θα κάνουν αυτό το έργο πολύ εύκολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *