Η Microsoft δείχνει πώς να αποσυναρμολογήσετε και να επισκευάσετε το Surface Laptop Studio

Η Microsoft δείχνει πώς να αποσυναρμολογήσετε και να επισκευάσετε το Surface Laptop Studio

Η Microsoft δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο Surface YouTube που περιγράφει λεπτομερώς τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης και επισκευής του Surface Laptop Studio. Εκτός από το πώς να μπείτε σωστά στα σπλάχνα της συσκευής, το βίντεο αποκαλύπτει πολλές μοναδικές ιδέες σχεδίασης που υλοποίησε η Microsoft στο Surface Laptop Studio.

Το Surface Laptop Studio είναι ένας περίεργος φορητός υπολογιστής τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αν και έχει πολύπλοκο παράγοντα μορφής με ιδιόμορφο μεντεσέ, το να μπεις μέσα και να αντικαταστήσεις τα κύρια εξαρτήματα φαίνεται σχετικά εύκολο. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους φορητούς υπολογιστές, το Surface Laptop Studio έχει την μπαταρία του στερεωμένη στην κάτω πλάκα με εύκολα προσβάσιμες γλωττίδες έλξης. Επίσης, δεν απαιτείται η αποσύνδεση του καλωδίου της μπαταρίας, επειδή η αφαίρεση του SSD διακόπτει την τροφοδοσία ολόκληρου του συστήματος – ο φορητός υπολογιστής δεν θα ανάψει ξανά και πάλι σε ένα κομμάτι, εκτός εάν το συνδέσετε σε τροφοδοτικό.

Μια άλλη σημαντική πτυχή της επισκευής του Surface Laptop Studio είναι ότι δεν απαιτείται αφαίρεση της μητρικής πλακέτας για την αντικατάσταση της μπαταρίας, του SSD, της οθόνης και των θυρών. Οι συνδέσεις είναι επίσης αρθρωτές, πράγμα που σημαίνει ότι η αντικατάσταση ενός σπασμένου Surface Connect ή υποδοχής ήχου θα είναι μια σχετικά απλή και φθηνή διαδικασία.

Η Microsoft λέει ότι θέλει να υποστηρίξει το δικαίωμα επισκευής της κίνησης, επομένως η εταιρεία προσπαθεί να αποφύγει τη χρήση υπερβολικών ποσοτήτων κόλλας ή να περιπλέξει υπερβολικά τον εσωτερικό σχεδιασμό. Φυσικά, δεν θα είναι όλοι αρκετά τολμηροί για να χωρίσουν έναν τόσο ακριβό φορητό υπολογιστή, αλλά είναι ωραίο να βλέπουμε τη Microsoft να καταβάλλει προσπάθειες για να δημιουργήσει έναν υπολογιστή που είναι σχετικά εύκολο να επισκευαστεί.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποσυναρμολόγηση και την αντικατάσταση ζωτικών τμημάτων του Surface Laptop Studio στο βίντεο ή στην επίσημη τεκμηρίωση στον ιστότοπο του Surface. Εάν διαθέτετε το Surface Laptop Studio και δεν θέλετε να το αποσυναρμολογήσετε ακόμα, φροντίστε να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης υλικολογισμικού που προσθέτει υποστήριξη για το Voice Clarity.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *