Ένα Pixel watch είναι σχεδόν σίγουρα στο δρόμο

Ένα Pixel watch είναι σχεδόν σίγουρα στο δρόμο

Εδώ και κυριολεκτικά χρόνια ακούγαμε για ένα smartwatch με την επωνυμία της Google να είναι στα σκαριά. Καθώς τα χρόνια πέρασαν χωρίς να υλοποιηθεί τίποτα, έχουμε γίνει αρκετά δύσπιστοι ότι θα γινόταν ποτέ.

Πρόσφατα, οι φήμες αναπτύχθηκαν για άλλη μια φορά για ένα Google Pixel Watch. Αν και υπάρχουν κάποια ισχυρά στοιχεία μέχρι στιγμής, όλα έχουν διαρρεύσει από άγνωστες πηγές. Τώρα, ωστόσο, έχουμε αποδεικτικά στοιχεία απευθείας από την πηγή   Σήμερα, έχουμε μια κατάθεση εμπορικού σήματος από την Google για ένα προϊόν που ονομάζεται “Pixel Watch”. 

Αυτό το όνομα δεν μπορεί να είναι για τίποτα άλλο εκτός από ένα wearable επώνυμα της Google. Μετά από πολλά χρόνια διαρροών και φημών, επιτέλους έχουμε κάτι πολύ απτό.

Φυσικά, η κατάθεση εμπορικού σήματος δεν αποτελεί σιδηρά απόδειξη για τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι η Google θέλει να κατέχει τα δικαιώματα για τον συνδυασμό δύο αγγλικών λέξεων. Δεν είναι απόδειξη ότι ένα ρολόι υπάρχει, θα κυκλοφορήσει σύντομα ή οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, με όλα τα άλλα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε, φαίνεται σαν ένα περασμένο συμπέρασμα τώρα ότι θα δούμε σύντομα το πολυαναμενόμενο wearable.

Πόσο σύντομα? Ο μύλος φημών φαίνεται να πιστεύει ότι το Google I/O θα μπορούσε να είναι η πλατφόρμα εκκίνησης του ρολογιού. Αν ναι, πιθανότατα θα το δούμε στην κεντρική εκδήλωση την Τετάρτη, 11 Μαΐου. Αυτό φαίνεται αισιόδοξο. Η Google θα μπορούσε να το αποθηκεύσει για το φθινόπωρο που περιμένουμε να είναι το Google Pixel 7. Ο χρόνος θα δείξει.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ενθουσιαστείτε: είναι σχεδόν βέβαιο ότι έρχεται ένα Google Pixel Watch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *