To νέο σχέδιο των ακουστικών κεφαλής της Sony 

To νέο σχέδιο των ακουστικών κεφαλής της Sony 

Από την κυκλοφορία τους το 2020, τα WH-1000XM4 της Sony ήταν σταθερά μεταξύ των καλύτερων ακουστικών Bluetooth που μπορείτε να αγοράσετε χάρη στη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τις εξαιρετικές δυνατότητες ακύρωσης θορύβου. Τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία έχει προγραμματίσει μια ουσιαστική αναβάθμιση. έκδοση TechnikNews κοινοποιήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένετε από το WH-1000XM5.

Σύμφωνα με το κατάστημα, τα επόμενα κορυφαία ακουστικά ακύρωσης θορύβου της Sony θα έχουν διάρκεια μπαταρίας έως και 40 ώρες. Εάν είναι ακριβές, αυτό θα ήταν μια σημαντική βελτίωση από τις ήδη εντυπωσιακές 30 ώρες που μπορείτε να πάρετε με μία μόνο φόρτιση από το XM4. Η πλήρης φόρτιση του νέου μοντέλου μέσω USB-C φέρεται να διαρκέσει περίπου τρεισήμισι ώρες ή περίπου 30 λεπτά περισσότερο από το XM4. Το νέο μοντέλο λέγεται επίσης ότι διαθέτει ένα πρόσθετο τσιπ επεξεργασίας για ANC και ένα νέο σύνολο προγραμμάτων οδήγησης.

Αλλά ηπιο αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ του WH-1000XM4 και του υποτιθέμενου διαδόχου του είναι μια εντελώς νέα σχεδίαση. Φαίνεται ότι το XM5 δεν θα διπλώνει όπως τα τρέχοντα κορυφαία ακουστικά Bluetooth της Sony, αλλά η αντιστάθμιση που φαίνεται είναι ότι θα διαθέτουν περισσότερη επένδυση στα ακουστικά και μια ελαφρύτερη ζώνη. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν το WH4 για την άνεσή τους και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η σχεδίαση του νέου μοντέλου το κάνει ακόμα πιο εύκολο να φορεθεί σε πολύωρες συνεδρίες ακρόασης.

Δεν υπάρχουν πληροφορλιες  σχετικά με ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για το WH-1000XM5. Εκτός των πωλήσεων, το τρέχον μοντέλο πωλείται στα 350 $. Θα σημειώσουμε εδώ τα WF-1000XM4 κατέληξαν να κοστίζουν περισσότερο από τον προκάτοχό τους λόγω της προσθήκης χαρακτηριστικών όπως η φόρτιση Qi και η υποστήριξη LDAC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *