Ποιο είναι το κωδικό όνομα της Google για το Android 14 

Ποιο είναι το κωδικό όνομα της Google για το Android 14 

H Google έχει ήδη το κωδικό όνομα για την έκδοση του Android που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Το όνομα, το οποίο γνωρίζουμε ότι θα έχει το γράμμα “U” είναι εσωτερικά γνωστό ως Upside Down Cake.

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι η δεξαμενή των δημοφιλών γλυκών που ξεκινούν με το γράμμα «U» είναι μάλλον ρηχή. Είναι είτε αυτό είτε Android Uncooked Cookie Dough. Ανεξάρτητα από αυτό, δεν μπορούμε να περιμένουμε να γνωρίζουν πάρα πολλοί άνθρωποι για αυτό το όνομα. Η εταιρεία δεν το διαφημίζει ακριβώς και δεν κατασκευάζει αγάλματα όπως παλιά.

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε, η πρώτη έκδοση του Android που έλαβε ένα επιδόρπιο ήταν το Android 1.6 Donut. Από τότε, είχαμε Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jellybean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo και Pie. Μετά το Android Pir (έκδοση 9.0) η Google σταμάτησε να ονομάζει τις εκδόσεις με τα επιδόρπια. Αυτό αφήνει τα Q, R και S ως άγνωστες λιχουδιές. Γνωρίζουμε ότι το Android 13 είναι εσωτερικά γνωστό ως Android Tiramisu.

Το κωδικό όνομα για το Android 14 ανακαλύφθηκε μετά από αναζήτηση του κώδικα για το Android OSP. Ένας χρήστης μπόρεσε να βρει μια αλλαγή στον κώδικα και αυτή η αλλαγή έδειξε το κωδικό όνομα για την επόμενη έκδοση του Android.

Στην κορυφή, μπορείτε να δείτε το κείμενο Ενημέρωση PLATFORM_VERSION σε UP1A. Το κωδικό όνομα είναι πλέον UpsideDownCake. Αυτό είναι ένα τόσο μικρό κομμάτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *