Τα τηλέφωνα Galaxy S22 της Samsung πέφτουν σε νέα χαμηλά ρεκόρ στο Amazon

Τα τηλέφωνα Galaxy S22 της Samsung πέφτουν σε νέα χαμηλά ρεκόρ στο Amazon

Τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Galaxy S22 της Samsung είναι μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Android που μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν τη στιγμή και η Amazon έκανε έκπτωση σε ολόκληρη τη σειρά. Καθένα από τα τρία μοντέλα S22 είναι φθηνότερο από το συνηθισμένο, με την καλύτερη εξοικονόμηση πόρων στο Galaxy S22 Ultra και στο S22+ — και τα δύο έχουν έκπτωση 200 $, μειώνοντάς τα στα $1.000 και $800, αντίστοιχα. Το τυπικό Galaxy S22 έχει έκπτωση 100 $ και επανέρχεται στο ιστορικό χαμηλό των 700 $. Και αν αποφασίσετε να κάνετε τη βουτιά, μπορείτε να κερδίσετε 60 $ από το Galaxy Buds 2 εάν αγοράσετε τα ακουστικά μαζί με ένα από τα smartphone S22. Απλώς κάντε κλικ στο banner “έξτρα εξοικονόμηση” στις σελίδες προϊόντων των τηλεφώνων για να δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε και τα δύο προϊόντα στο καλάθι σας.  

Το Galaxy S22 Ultra είναι το καλύτερο από τα καλύτερα που έρχονται από τη Samsung αυτή τη στιγμή και συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά από την οικογένεια Note της εταιρείας με τη ναυαρχίδα της σειράς S. Διαθέτει οθόνη αφής Super AMOLED 6,8 ιντσών που έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1.750 nits. Διαθέτει επίσης τη νέα δυνατότητα «Vision Booster», η οποία προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και την αντίθεση της οθόνης ανάλογα με το πόσο φωτεινό ή αμυδρό είναι το περιβάλλον σας. Το τηλέφωνο τρέχει με τους νέους επεξεργαστές Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm και το μοντέλο που πωλείται έχει 12GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Με το τηλέφωνο να είναι τόσο μεγάλο, έχει χώρο για ένα ενσωματωμένο S Pen, το οποίο σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις και να κάνετε doodle στην οθόνη του τηλεφώνου. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που έχει ληφθεί από την οικογένεια Note και οι ισχυροί χρήστες θα το εκτιμήσουν. Η Samsung βελτίωσε επίσης τον λανθάνοντα χρόνο στα 2,8 χιλιοστά του δευτερολέπτου, επομένως η γραφή με το S Pen θα είναι ακόμα πιο φυσική από ό,τι πριν.

Όσον αφορά τις κάμερες, λαμβάνετε έναν κύριο αισθητήρα 108 megapixel, έναν υπερευρυγώνιο shooter 12 MP και δύο τηλεφακούς 10 MP, καθώς και πολλές βελτιώσεις όπως αυτόματο καδράρισμα, καλύτερη σταθεροποίηση βίντεο, πιο ακριβές θάμπωμα πορτρέτου και το νέο Adaptive Pixel της Samsung χαρακτηριστικό. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε μια πολύ ικανή ρύθμιση κάμερας που κρατά τη δική της ρύθμιση έναντι εκείνων των πιο πρόσφατων iPhone και smartphone της Google.

Σε τελική ανάλυση, το S22 Ultra είναι το ακουστικό που μπορείτε να αποκτήσετε εάν θέλετε όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες που έχει να προσφέρει η Samsung σε ένα smartphone. Αλλά αν είστε εντάξει με μια ελαφρώς μικρότερη συσκευή και μια συσκευή που δεν έχει προνόμια όπως ένα ενσωματωμένο στυλό S, είτε το S22 είτε το S22+ θα σας εξυπηρετήσουν καλά. Δώσαμε και στα δύο smartphone βαθμολογία 87 για τις υπέροχες οθόνες, την ισχυρή απόδοση και τον κομψό σχεδιασμό τους. Το S22+ έχει τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της συνδεσιμότητας UWB και WiFi 6E, ελαφρώς μεγαλύτερες ταχύτητες WiFi και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή η πώληση κάνει το S22+ μόλις 100 $ περισσότερο από το S22, είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε μια ελαφρώς πιο ικανή συσκευή χωρίς να πληρώσετε πολύ ακριβό για αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *