Redmi 10A : το τελευταίο μοντέλο της σειράς της Xiaomi

 Redmi 10A : το τελευταίο μοντέλο της σειράς της Xiaomi

H Xiaomi έκανε μια προσθήκη στη σειρά Redmi 10 με την κυκλοφορία του Redmi 10A. Η εταιρεία είπε ότι η νέα συσκευή όχι μόνο θα προσφέρει μια «καλή εμπειρία χρήστη», αλλά θα είναι επίσης διαθέσιμη σε προσιτή τιμή.

Το Redmi 10A διαθέτει οθόνη HD+ 6,53 ιντσών, πίσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 3D-κυρτή πλάτη, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν μια βελτιωμένη εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου, να ξεκλειδώνουν τις συσκευές τους με ένα μόνο άγγιγμα και να βιώνουν μια «φυσική αίσθηση» όταν κρατούν την πιο πρόσφατη συσκευή. Όσον αφορά την κάμερα, προσφέρει μια κύρια κάμερα 13MP και μια κάμερα βάθους 2MP για να προσθέσετε ένα φυσικό εφέ θαμπώματος στο φόντο.

Το Redmi 10A τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή MediaTek Helio G25 με οκταπύρηνο CPU έως 2,0 GHz. Τώρα, οι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους όλη την ημέρα με μπαταρία 5.000 mAh και γρήγορη φόρτιση 10 W.

Έρχεται επίσης σε τρία διαφορετικά χρώματα, όπως το Sky Blue, το Chrome Silver και το Graphite Grey. Η εταιρεία προσφέρει παραλλαγές 2GB+32GB, 3GB+64GB και 4GB+128GB με τιμές λιανικής 109$, 129$ και 149$, αντίστοιχα.

Διαθέσιμο από σήμερα, οι χρήστες μπορούν να πάρουν στα χέρια τους το Redmi 10A μέσω των επίσημων καναλιών πωλήσεων της Xiaomi.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *