Ο Έλον Μασκ μπορεί να σφράγισε τη συμφωνία με το Twitter

Ο Έλον Μασκ μπορεί να σφράγισε τη συμφωνία με το Twitter

Ήταν το θέμα στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι φήμες έκαναν τον γύρο ότι μπορεί να πουληθεί στον Έλον Μασκ. Τώρα, σύμφωνα με πηγές κοντά στη Wall Street Journal, ο Elon Musk και το Twitter κατάφεραν επιτέλους να καταλήξουν σε συμφωνία για εξαγορά, για την οποία θα γίνει επίσημη ανακοίνωση σύντομα.

Στα μέσα αυτού του μήνα, ο κατασκευαστής της Tesla, Elon Musk, πρόσφερε στο Twitter να αγοράσει όλο το Twitter για ένα τεράστιο ποσό 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 54,20 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά. Ωστόσο, ο ιστότοπος micro-blogging αρχικά προσπάθησε να αποτρέψει αυτό που η εταιρεία περιέγραψε ως «άδικες τακτικές εξαγοράς» για την προστασία των μετόχων της. Αλλά φαίνεται τώρα ότι όλες αυτές οι διαφωνίες μεταξύ του ιδρυτή της SpaceX και του Twitter έχουν επιλυθεί καθώς ο πρώτος φέρεται να έχει επισφραγίσει τη συμφωνία με το Twitter.

Παραμένει ασαφές εάν το Twitter έχει αποδεχθεί αυτό που προσέφερε αρχικά ο κατασκευαστής Tesla. Όμως, όπως πρότεινε η Wall Street Journal, τόσο ο Μασκ όσο και το Twitter θα δημοσιοποιήσουν σύντομα τις λεπτομέρειες της εξαγοράς «σύντομα».

Οι χρήστες του Twitter, εν τω μεταξύ, είναι διχασμένοι σχετικά με την ανάληψη της ιδιοκτησίας του Twitter από τον Έλον Μασκ λόγω της αμφιλεγόμενης άποψής του για την ελευθερία του λόγου. Όμως, όσον αφορά τον Έλον Μασκ, θέλει να κάνει το Twitter την πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου σε όλο τον κόσμο. Σε μια δήλωση που έκανε ο Μασκ στην κατάθεση της SEC για αυτήν την εξαγορά, ο Μασκ είπε: «Το Twitter έχει εξαιρετικές δυνατότητες, θα το ξεκλειδώσω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *