Τα Windows 10 KB5011831 διορθώνουν τη μαύρη οθόνη και άλλα κρίσιμα σφάλματα

Τα Windows 10 KB5011831 διορθώνουν τη μαύρη οθόνη και άλλα κρίσιμα σφάλματα

Τα Windows 10 KB5011831 είναι πλέον διαθέσιμα με μια επιδιόρθωση για ένα πρόβλημα όπου το λειτουργικό σύστημα θα μπορούσε να διακοπεί με μαύρη οθόνη. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα προσφέρεται μέσω του Windows Update (WU) και οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης των Windows 10 KB5011831 για ενημέρωση πολλών υπολογιστών χωρίς λήψη του ίδιου πακέτου και είναι επίσης χρήσιμο εάν το WU αποτύχει για κάποιους λόγους.

Το KB5011831 είναι μια άλλη ενημερωμένη έκδοση που δεν θα εγκατασταθεί ή δεν θα πραγματοποιηθεί καν λήψη, εκτός και αν εκχωρήσετε ρητά άδεια στο Windows Update. Θυμηθείτε ότι οι προαιρετικές ενημερώσεις είναι ασφαλείς και δοκιμασμένες από τον τεχνολογικό γίγαντα και οι αλλαγές θα αποσταλούν τελικά σε όλους ως μέρος της Patch Tuesday του επόμενου μήνα.

Με άλλα λόγια, ίσως είναι καλή ιδέα να παραλείψετε τις προαιρετικές ενημερώσεις εάν δεν χρειάζεστε πραγματικά αυτές τις επιδιορθώσεις σήμερα. Η ίδια ενημερωμένη έκδοση κώδικα θα κατευθυνθεί στη συσκευή σας ως μέρος της Τρίτης ενημέρωσης κώδικα Μαΐου 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν θα διορθώσει σφάλματα που βρέθηκαν στην προαιρετική ενημέρωση όταν αποστέλλει το ίδιο σύνολο αλλαγών σε όλους με την ενημέρωση κώδικα Τρίτη Μαΐου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *