Τι αλλαγές φέρνει η ενημέρωση συστήματος του Google Play για τον Απρίλιο

Τι αλλαγές φέρνει η ενημέρωση συστήματος του Google Play για τον Απρίλιο

Τους τελευταίους μήνες, η Google έχει αρχίσει να προσφέρει σημειώσεις έκδοσης για νέες δυνατότητες και αλλαγές σε αυτό που αποκαλεί «Σύστημα Google». Αυτό περιλαμβάνει ενημερώσεις για το Google Play Store και τις Υπηρεσίες Google Play, καθώς και μικρές ενημερώσεις στο ίδιο το τηλέφωνό σας μέσω “Ενημερώσεις συστήματος Google Play”. Αντί να προσφέρει μεμονωμένες σημειώσεις έκδοσης για κάθε πτυχή, η Google τις τυλίγει όλες μαζί σε ένα σημείο, καθώς οι νέες δυνατότητες/προσαρμογές συχνά περιλαμβάνουν ενημερώσεις από ένα μείγμα των τριών.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε εάν χρειάζεται να ενημερώσετε τις Υπηρεσίες Google Play στο τηλέφωνό σας είναι να ακολουθήσετε έναν άμεσο σύνδεσμο προς την καταχώριση της εφαρμογής στο Play Store και να ενημερώσετε από εκεί, εάν υπάρχει. Για να ενημερώσετε το Play Store, πατήστε το avatar σας στη γωνία και μετά «Ρυθμίσεις». Στην ενότητα “Πληροφορίες”, θα δείτε μια επιλογή “Ενημέρωση Play Store”. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να βρείτε ενημερώσεις συστήματος Google Play μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις, στην περιοχή Σχετικά με το τηλέφωνο > Έκδοση Android > Ενημέρωση συστήματος Google Play.

Μέχρι στιγμής, για τις ενημερώσεις του Google Play του Απριλίου 2022, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά εμπόδια για ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά. Τα λίγα σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, περιλαμβάνουν νέες δυνατότητες για το Play Pass και το Play Points, μαζί με μερικούς νέους τρόπους για να ανακαλύψετε εφαρμογές μέσω του Play Store.

Είναι πιθανό οι βελτιώσεις των Πόντων Play να έχουν ήδη κυκλοφορήσει για ορισμένους, με το πρόγραμμα ανταμοιβών να επιτρέπει πρόσφατα σε ορισμένους πελάτες να εφαρμόζουν τους πόντους τους απευθείας σε μια αγορά αντί να αγοράζουν πιστώσεις σε διαστήματα 100 πόντων.

Για να δείτε τα οφέλη αυτών των βελτιώσεων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας διαθέτει την ενημέρωση συστήματος Google Play για τον Απρίλιο, την έκδοση 22.12 των Υπηρεσιών Play και την έκδοση 29.9 του Play Store, οι οποίες θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν 1 Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *