Ημερομηνία κυκλοφορίας του Xiaomi 12 Pro και προδιαγραφές 

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Xiaomi 12 Pro και προδιαγραφές 

Το Xiaomi 12 Pro θα κυκλοφορήσει στην Ινδία αργότερα αυτή την εβδομάδα ως η πιο premium ναυαρχίδα της εταιρείας στη χώρα. Το τηλέφωνο θα φτάσει ως ο διάδοχος του Xiaomi 11 Pro. Το Xiaomi 12 Pro έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα αρχικά και αργότερα κυκλοφόρησε στις παγκόσμιες αγορές. Το ακουστικό έχει δερμάτινο πίσω πάνελ, με μεγάλο κύριο αισθητήρα, ακολουθούμενο από άλλες δύο κανονικές μονάδες κάμερας. Είναι ένα από τα πρώτα που έρχεται με chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 και υπάρχουν πιθανότητες να είναι το φθηνότερο μοντέλο με το chipset στη χώρα.

Οι προδιαγραφές του Xiaomi 12 Pro περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED 2K 120Hz, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120W, Android 12 OS, τριπλές κάμερες 50MP, μπαταρία 4.600mAh και αποθηκευτικό χώρο 256GB που θα έχει υποστήριξη έως και 12GB LPDDR5 RAM. Ακολουθεί μια γρήγορη συλλογή για την τιμή, τις προδιαγραφές, τη σχεδίαση και πολλά άλλα του Xiaomi 12 Pro.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Το Xiaomi 12 Pro  θα είναι στην Ινδία στις 27η Απριλίου στις 12 μ.μ. IST. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εκδηλώσεις αυτές τις μέρες, θα πρέπει να μεταδίδεται ζωντανά μέσω του καναλιού της εταιρείας στο YouTube, παρόλο που η Xiaomi πραγματοποιεί μια φυσική εκδήλωση στην Ινδία.

Σχεδίαση Xiaomi 12 Pro

Το Xiaomi 12 έχει μια κεντρικά τοποθετημένη εγκοπή με τρύπα για την υποδοχή του selfie snapper, ελαφρώς καμπύλες άκρες και στενά πλαίσια. Ο διακόπτης έντασης και το κουμπί λειτουργίας βρίσκονται στη δεξιά ράχη. Δεν υπάρχει τίποτα στην αριστερή άκρη.

Στο πίσω μέρος, το τηλέφωνο διαθέτει διάταξη τριπλής κάμερας σε ορθογώνια μονάδα. Ο κύριος αισθητήρας έχει μεγάλη εγκοπή, ενώ οι άλλοι δύο είναι φακοί κανονικού μεγέθους. Η θύρα USB Type-C, το κύριο μικρόφωνο και η μάσκα ηχείων θα πρέπει να υπάρχουν στο κάτω μέρος. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί στην οθόνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *