Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου φορητού SSD της Samsung 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου φορητού SSD της Samsung 

Η Samsung έχει επεκτείνει τη σειρά φορητών SSD T7 με μια πιο ανθεκτική έκδοση. Για ένα πράγμα, το T7 Shield έχει βελτιωμένη αντοχή στην πτώση. Η Samsung λέει ότι θα πρέπει να μπορεί να επιβιώσει από πτώση 9,8 ποδιών, εν μέρει χάρη στην ελαστική εξωτερική προστασία για το σώμα από αλουμίνιο. Έχει επίσης βαθμολογία IP65 για αντοχή στη βροχή, τη σκόνη και τη σύνθλιψη.

Ο SSD λέγεται ότι έχει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα και προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής έως και 1.050MB/s και 1.000MB/s, αντίστοιχα. Η Samsung λέει ότι αυτές είναι οι πιο γρήγορες δυνατές ταχύτητες για το πρότυπο USB 3.2 Gen2 (αν και ο SSD συνοδεύεται από καλώδια USB Type C-to-C και Type C-to-A). Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το T7 Shield είναι σχεδόν 10 φορές πιο γρήγορο από τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορο από τους φορητούς SSD που βασίζονται σε SATA.

Όπως και με άλλα μοντέλα T7, το Shield είναι συμπαγές, με διαστάσεις 88 x 59 x 13 χιλιοστά. Ζυγίζει 98 γραμμάρια. Μαζί με τους υπολογιστές, είναι συμβατό με κονσόλες παιχνιδιών, φορητές συσκευές και κάμερες εκπομπής. Η μονάδα έχει επίσης κρυπτογράφηση υλικού.

Τα T7 και T7 Touch είναι από τα αγαπημένα μας φορητά SSD, εν μέρει λόγω των ταχυτήτων τους και του παράγοντα μορφής τους. Αυτή η πιο στιβαρή έκδοση θα μπορούσε να γίνει δημοφιλής στους ταξιδιώτες και στους λάτρεις των αθλημάτων δράσης.

Το T7 Shield έχει επιλογές σε μαύρο, μπεζ και μπλε χρώμα. Είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η έκδοση 1 TB κοστίζει 160 $, ενώ η έκδοση 2 TB είναι 290 $

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *