Office για iOS σύντομα θα σας επιτρέψει να ακούτε έγγραφα όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη

Office για iOS σύντομα θα σας επιτρέψει να ακούτε έγγραφα όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη

Το Office της Microsoft για iOS θα παρουσιάσει σύντομα κάποιες βελτιώσεις στη λειτουργία Read Aloud, σύμφωνα με τη σελίδα του Οδικού χάρτη του Microsoft 365. Η βελτίωση περιλαμβάνει την ανάγνωση εγγράφων δυνατά στην εφαρμογή Office ενώ η οθόνη είναι κλειδωμένη.

Η Microsoft πρόσθεσε το στοιχείο της δυνατότητας στη σελίδα του οδικού χάρτη την περασμένη εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι θα είναι διαθέσιμο για χρήστες iOS αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, απέχουμε μόλις λίγες μέρες από την είσοδο στον Μάιο και οι χρήστες iOS εξακολουθούν να περιμένουν τη Microsoft να τους επιτρέψει να ακούν έγγραφα όταν οι οθόνες του τηλεφώνου τους είναι κλειδωμένες. Τούτου λεχθέντος, οι προσωρινές ημερομηνίες που αναφέρει η Microsoft στη σελίδα του οδικού της χάρτη υπόκεινται πάντα σε αλλαγές. Με άλλα λόγια, η λειτουργία θα μπορούσε να φτάσει αυτή την εβδομάδα, τον επόμενο μήνα ή μπορεί να καθυστερήσει περαιτέρω.

Office app read aloud

Όπως έχουν τα πράγματα, η εφαρμογή Office στο iOS σάς επιτρέπει να ακούτε τα έγγραφά σας όσο είναι ενεργοποιημένη η οθόνη του τηλεφώνου. Η εφαρμογή Office στο iOS θα διακόψει αυτόματα την αναπαραγωγή ήχου όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη. Με λίγα λόγια, εάν ακούτε ένα μακροσκελές έγγραφο, θα πρέπει να συνεχίσετε να αγγίζετε τις συσκευές iOS σας σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βεβαιωθείτε ότι θα ακούτε το έγγραφό σας με μία κίνηση.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft παρουσίασε πρόσφατα βελτιωμένες εφαρμογές Teams στο Office.com και το Outlook, αλλά μόνο ως προεπισκόπηση προς το παρόν. Η Microsoft θα φέρει επίσης την ίδια δυνατότητα στην εφαρμογή Office για Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *