Η Ubisoft τερματίζει τις διαδικτυακές υπηρεσίες για 91 παιχνίδια

Η Ubisoft τερματίζει τις διαδικτυακές υπηρεσίες για 91 παιχνίδια

Μπορεί να σχεδιάζατε μια νοσταλγική συνεδρία παιχνιδιών με θέμα την Ubisoft. Kotaku αναφέρει ότι η Ubisoft έχει κλείσει τις διαδικτυακές υπηρεσίες για 91 παιχνίδια. Πολλά από αυτά είναι αρχαία, ή εκδόσεις για παλιές (και μερικές φορές ανενεργές) πλατφόρμες. Δεν πρόκειται να παίξετε το Assassin’s Creed: Brotherhood χρησιμοποιώντας την εδώ και καιρό νεκρή υπηρεσία OnLive, για παράδειγμα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που θα μπορούσατε να παίξετε με το τρέχον υλικό ή μπορεί να έχετε καλό λόγο να τα ξαναεπισκεφτείτε.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια Far Cry έχασαν την ηλεκτρονική υποστήριξη για υπολογιστή, για παράδειγμα, και το Blood Dragon δεν θα συνδεθεί σε PC, PS3 και Xbox 360. Οι θαυμαστές του Just Dance ίσως χρειαστεί να παραμείνουν σε νεότερα παιχνίδια. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ubisoft διέκοψε την υποστήριξη των εκδόσεων PS3, Wii, Wii U και Xbox 360 του Just Dance 2018 και παλαιότερα, οι παίκτες PS4 και Xbox One ενδέχεται να μην απολαμβάνουν να χάσουν την πρόσβαση στα τραγούδια από το Just Dance 2014 ή 2015.

Άλλα κλασικά που μπορεί να χάσετε περιλαμβάνουν Beyond Good & Evil, το αρχικό Ghost Recon, πολλά παιχνίδια Rainbow Six, παλαιότερους Settlers και ορισμένες εκδόσεις Splinter Cell (συμπεριλαμβανομένων των Chaos Theory και Conviction). Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν το Ubisoft Connect δεν σας επιτρέπουν να κερδίσετε μονάδες και δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από υπολογιστές.

Η Ubisoft δεν βιάζεται ακριβώς να αφήσει ορισμένους παίκτες στο σκοτάδι — μόλις τώρα κλείνει την Rainbow Six Lockdown για PS2, GameCube και αρχικούς κατόχους Xbox. Παρόλα αυτά, πιθανότατα δεν θα ενθουσιαστείτε αν έχετε κρατήσει μια παλιά κονσόλα για να παίξετε τα παιχνίδια της νιότης σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *