Η νέα ενημέρωση Microsoft Edge Dev προσθέτει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις

Η νέα ενημέρωση Microsoft Edge Dev προσθέτει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση για το Microsoft Edge , προσθέτοντας μερικές χρήσιμες λειτουργίες και άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη στους χρήστες Edge Dev. Η τελευταία έκδοση του Edge Dev έχει αριθμό έκδοσης 102.0.1235.1.

Στην τελευταία έκδοση του Microsoft Edge Dev Build, η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα επιλογή “Tabs From Other Devices” στο μενού Tab Actions. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η νέα δυνατότητα θα σας δώσει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις καρτέλες σας που είναι ανοιχτές σε άλλες συσκευές. Πράγματι, είναι πολύ καλύτερος τρόπος πρόσβασης στις καρτέλες από την επίσκεψη στη σελίδα ιστορικού.

Εκτός από αυτό, η Microsoft έχει επίσης ενεργοποιήσει την υποστήριξη μιας πολιτικής διαχείρισης από το Chromium. Η δυνατότητα πρόσβασης σε ανοιχτές καρτέλες από άλλες συσκευές και η υποστήριξη για την πολιτική διαχείρισης από το Chromium θα είναι πιθανώς διαθέσιμη στη Stable έκδοση του προγράμματος περιήγησης Edge τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, η Microsoft παρουσίασε πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις στο Microsoft Edge Build 102.0.1235.1. Μερικές από αυτές τις βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

  • Διορθώσεις για το πρόβλημα που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας όλων των καρτελών με κωδικό σφάλματος: FACILITY_VISUALCPP/ERROR_PROC_NOT_FOUND.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το πρόγραμμα περιήγησης κολλούσε κατά την αποστολή σχολίων.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα όπου οι εφαρμογές WebView2 διακόπτουν τη λειτουργία τους κατά τον ορισμό των επιλογών πρόσβασης φακέλου δεδομένων χρήστη  .
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που προκαλεί σφάλμα στο Xbox κατά τη χρήση της Αναζήτησης καρτελών.
  • Βελτίωση στον αριθμό των τύπων καρτελών που μπορείτε να θέσετε σε κατάσταση ύπνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *