Το Google Pixel 6 ενδέχεται να λάβει ηχητική λειτουργία όπως το “Spatial Audio” της Apple

Το Google Pixel 6 ενδέχεται να λάβει ηχητική λειτουργία όπως το “Spatial Audio” της Apple

Νωρίτερα σήμερα, η Google κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση Android 13 Beta για υποστηριζόμενες συσκευές Pixel. Σύμφωνα με τον Mishaal Rahman μέσω Twitter, τα αρχεία που βρέθηκαν στο πρώτο ενσωματωμένο Android 13 υπαινίσσονται ότι το Pixel 6 Pro μπορεί να αποκτά μια δυνατότητα ήχου όπως ο «Χωρικός ήχος» της Apple. Αυτή η δυνατότητα προσθέτει μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα που ακούγονται μέσω ακουστικών χρησιμοποιώντας τροποποιήσεις λογισμικού.

Το εφέ χωροταξίας περιλαμβάνεται ήδη στη νέα Beta, αν και δεν είναι πλήρως ενεργοποιημένο. Μια κοινόχρηστη βιβλιοθήκη για αυτήν τη δυνατότητα βρέθηκε στο φάκελο “soundfx” και υποδηλώνει ότι μια τέτοια δυνατότητα μπορεί να φτάσει στο Google Pixel duo όταν οι δημόσιες εκδόσεις του Android 13 αρχίσουν να κυκλοφορούν επίσημα αργότερα μέσα στο έτος.

Προφανώς δεν γνωρίζουμε αν η δυνατότητα θα φτάσει στο Pixel 6ή ακόμα και σε παλαιότερες συσκευές Pixel για αυτό το θέμα. Επίσης, δεν είμαστε σίγουροι αν τα τρέχοντα ή μελλοντικά μοντέλα Pixel Buds θα υποστηρίζουν εφέ χωροταξίας.

Εάν μια τέτοια δυνατότητα φτάσει στο Google Pixel, η εστίαση στον ήχο θα βοηθούσε την Google να ανταγωνιστεί καλύτερα την Apple στο μέτωπο του premium ήχου. Μια τέτοια κίνηση θα πρέπει επίσης να ωθήσει την Google να σκεφτεί την κυκλοφορία ενός ανταγωνιστή του AirPods Max.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *