Η Sony θα αποκαλύψει νέα τηλέφωνα Xperia στις 11 Μαΐου

Η Sony θα αποκαλύψει νέα τηλέφωνα Xperia στις 11 Μαΐου

Η Sony είναι έτοιμη να φέρει την επόμενη γενιά τηλεφώνων Xperia της. Το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 11 Μαΐου όπου θα δούμε το επόμενο κεφάλαιο στη σειρά Xperia. Το συνοδευτικό teaser βίντεο που συνδέεται παρακάτω καθιστά αρκετά σαφές ότι πρόκειται για ένα Xperia 1 IV (σημείο τέσσερα), αν και θα μπορούσαμε επίσης να αποκτήσουμε νέα τηλέφωνα Xperia 5 και Xperia 10.

Έχουμε ήδη δει renders του Xperia 1 IV που δείχνουν μια οικεία σχεδιαστική γλώσσα με πιο επίπεδες πλευρές από το Xperia III. Το τηλέφωνο αναμένεται επίσης να προσφέρει το πιο πρόσφατο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 μαζί με οθόνη 6,5 ιντσών και τετραπλή κάμερα με κάτι που μοιάζει με αποκλειστική μονάδα περισκοπίου.

Το φημολογούμενο Xperia 5 IV από την άλλη πλευρά λέγεται επίσης ότι χρησιμοποιεί ένα chipset Snapdragon 8 Gen 1 που προέρχεται από την TSMC. Οι φήμες προτείνουν επίσης οθόνη OLED 6,1 ιντσών και ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Xperia 10 IV διαρροές υποδηλώνουν ότι το τηλέφωνο θα μοιάζει κυρίως με το Xperia 10 III με οθόνη OLED 6 ιντσών μπροστά και ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *