Το Xbox & Bethesda Games Showcase κυκλοφορεί στις 12 Ιουνίου

Το Xbox & Bethesda Games Showcase κυκλοφορεί στις 12 Ιουνίου

Το βασικό καλοκαιρινό gaming event της Microsoft της χρονιάς επιστρέφει, με την εταιρεία σήμερα να ανακοινώνει την επίσημη επιστροφή του Xbox & Bethesda Games Showcase. Η παρουσίαση θα γίνει στις 12 Ιουνίου στις 10 π.μ. PT φέτος. Θα ταίριαζε ακριβώς με τις συνηθισμένες παρουσιάσεις της εβδομάδας E3 αν δεν ακυρωνόταν η E3 2022.

Η ανακοίνωση είναι πολύ ξεκάθαρη, αποκαλύπτει μόνο μια ημερομηνία για τους θαυμαστές που θα περιμένουν με ανυπομονησία και ένα μικρό teaser, με τη Microsoft να λέει, “αυτή η εκπομπή θα περιλαμβάνει καταπληκτικούς τίτλους από τα Xbox Game Studios, Bethesda και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο”.

Τόσο οι προβολές επερχόμενων παιχνιδιών στην κονσόλα Xbox, τον υπολογιστή και τα συστήματα cloud, καθώς και πολλές νέες ανακοινώσεις για το Xbox Game Pass και το PC Game Pass έρχονται κατά τη διάρκεια αυτής της εκπομπής. Αν προηγούμενα χρόνια είναι κάτι που πρέπει να περάσουν, θα πρέπει να είναι μια παρουσίαση 90 λεπτών, που θα εκθέτει ένα σωρό τρέιλερ για επερχόμενα έργα από τα Xbox Game Studios, ομάδες Bethesda, καθώς και από τρίτους εκδότες, τόσο indie όσο και AAA.

Το πιο πολυαναμενόμενο έργο της Bethesda αυτή τη στιγμή είναι το Starfield και έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το διαστημικό RPG θα είναι το επίκεντρο αυτής της έκθεσης. Άλλα εσωτερικά έργα του Xbox που πιθανότατα πρόκειται να ρίξουμε μια ματιά στη σκηνή περιλαμβάνουν τα Fable, Avowed, Senua’s Saga: Hellblade II και την επανεκκίνηση του Forza Motorsport και σίγουρα κάποια έκπληξη αποκαλύπτει. Φυσικά, το Perfect Dark, το State of Decay 3, το Outer Worlds 2, το Everwildκαι Contraband μπορεί επίσης να είναι μέρος της εκδήλωσης.

Το Xbox & Bethesda Games Showcase θα μεταδοθούν σε όλα τα μεγάλα κανάλια Xbox σε περισσότερες από 30 γλώσσες στις 12 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *