Διαρροή Poco M4 5G: chipset Dimensity 700, LCD 6,58″ 90Hz, κύρια κάμερα 50MP  

Διαρροή Poco M4 5G: chipset Dimensity 700, LCD 6,58″ 90Hz, κύρια κάμερα 50MP  

H Xiaomi συνεχίζει να συμπληρώνει τη σειρά Poco της, η οποία μπορεί σύντομα να καλωσορίσει ένα νέο μέλος της οικογένειας M. Όπως και άλλες συσκευές της μάρκας, αυτό Το ένα φαίνεται να είναι μια παραλλαγή ενός υπάρχοντος τηλεφώνου Xiaomi με ορισμένες τροποποιήσεις για να είναι έτοιμο για την παγκόσμια αγορά.

Οι εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν ότι το Poco M4 5G θα έχει οθόνη LCD 6,58″ με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz (δειγματοληψία αφής 240 Hz Αυτό ακούγεται παρόμοιο με το μοντέλο Pro, αλλά αυτό θα τροφοδοτείται από ένα χαμηλότερο επίπεδο chipset MediaTek – το Dimensity 700 (αντί για 810).

Η ρύθμιση της κάμερας ακολουθεί την ίδια διαδρομή – διατηρώντας έναν αισθητήρα 50 MP για την κύρια κάμερα, αλλά αφήνοντας την εξαιρετικά ευρεία μονάδα (αντικαταστάθηκε με έναν αισθητήρα βάθους 2 MP). Επίσης, η μπροστινή κάμερα είναι στα 8 MP. Λοιπόν, «κάτω» σε σύγκριση με το ακριβότερο Poco M4 Pro, είναι στην πραγματικότητα μια βελτίωση σε σχέση με την κάμερα 5 MP του παρόμοιου Redmi 10 5G.

Μια άλλη βελτίωση σε σχέση με το Redmi είναι η βαθμολογία IP52 – όχι αρκετά καλή για να επιβιώσει σε μια κατάδυση, αλλά αρκετή για να σώσει το τηλέφωνο από τυχαία πιτσιλίσματα νερού. Το M4 5G σύμφωνα με πληροφορίες θα ζυγίζει 200 ​​γραμμάρια και θα χρησιμοποιεί το σήμα κατατεθέν σχέδιο Poco με μια νησίδα κάμερας πλήρους πλάτους.

Θα έχει μπαταρία 5.000 mAh, μάλλον με γρήγορη φόρτιση (π.χ. το Redmi 10 5G κάνει 18W).

Το Poco F4 GT μόλις ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα για την επόμενη εκδήλωση Poco, αλλά αναμένουμε να αρχίσουμε να βλέπουμε σύντομα teaser.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *