Οι προδιαγραφές του Honor Play 30 αποκαλύφθηκαν καθώς λαμβάνει την πιστοποίηση MIIT

Οι προδιαγραφές του Honor Play 30 αποκαλύφθηκαν καθώς λαμβάνει την πιστοποίηση MIIT

H Honor αποκάλυψε το Play 30 Plus περασμένο Δεκέμβριο στην Κίνα και ενδέχεται να ανακοινώσει σύντομα την απλή έκδοση, η οποία έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας (MIIT).

Το Honor Play 30 (VNE-ANOO) περιλαμβάνεται στον ιστότοπο της κινεζικής αρχής πιστοποίησης με τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του, όπως ο οκταπύρηνος επεξεργαστής 2,2 GHz, οθόνη HD+ TFT 6,51″ και μπαταρία ονομαστικής χωρητικότητας 4.900 mAh

. Το smartphone διαθέτει τέσσερις επιλογές μνήμης RAM (4/6/8/12 GB) και τρεις επιλογές αποθήκευσης (64/128/256 GB), ενώ υποστηρίζει επίσης επέκταση αποθήκευσης έως και 512 GB μέσω κάρτας microSD.

Το Honor Play 30 έχει μια ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος που αποτελείται από μονάδες 13MP και 5MP, αλλά η ανάλυση της λήψης selfie είναι άγνωστη.

Το Play 30 υποστηρίζει δίκτυα 5G και φόρτιση 10W και θα διατίθεται σε μπλε, μαύρο, ασημί και χρυσό χρώμα. Έχει πάχος 8,68 χιλιοστά και βάρος 194 γραμμάρια.

Η λίστα του MIIT δεν περιλαμβάνει τις εικόνες του Honor Play 30, επομένως δεν ξέρουμε πώς μοιάζει, αλλά δεν θα αργήσει πολύ η Honor να ξεκινήσει την προωθητική καμπάνια της, επιβεβαιώνοντας τη σχεδίαση του smartphone και μερικά χαρακτηριστικά .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *