Η Telegram ενδέχεται να εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή

Η Telegram ενδέχεται να εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή

H Telegram παρουσίασε πρόσφατα έναν νέο διαχειριστή λήψεων στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων άμεσων συνομιλιών, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τα αρχεία που πραγματοποιούν λήψη. Όπως και οι ανταγωνιστές της, η Telegram εργάζεται επίσης σε νέες δυνατότητες για να διευκολύνει τους χρήστες. Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που φαίνεται να θέλει να εισαγάγει η εταιρεία στο μέλλον είναι μια συνδρομητική υπηρεσία, σύμφωνα με τον διάσημο αντίστροφο μηχανικό Alessandro Paluzzi.

Ο αντίστροφος μηχανικός εντόπισε πρόσφατα μια συνδρομητική υπηρεσία που ονομάζεται “Telegram Premium”, η οποία θα μπορούσε να συνοδεύεται από μια σειρά από νέα premium χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ξεκλειδώματος αυτοκόλλητων premium, πρόσθετων αντιδράσεων και πολλά άλλα. Ωστόσο, ο Paluzzi δεν μοιράστηκε τίποτα σχετικά με την τιμολόγηση της συνδρομητικής υπηρεσίας, ούτε μας δίνει λεπτομέρειες για το πότε το “Telegram Premium” θα γίνει διαθέσιμο για όλους.

Εκτός από το Telegram, η WhatsApp εργάζεται επίσης σε μια συνδρομητική υπηρεσία για τους επιχειρηματικούς πελάτες της. Ένα από τα οφέλη θα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και 10 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Ωστόσο, η νέα συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή της Telegram επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των συμφερόντων των καταναλωτών. Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, μπορείτε να συνδεθείτε στο Telegram από όσες συσκευές σας θέλετε — όλα ταυτόχρονα.

Μερικά από τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που πρόσθεσε το Telegram στις πλατφόρμες του είναι η δυνατότητα απάντησης σε μηνύματα με αντιδράσεις, προστατευμένα μηνύματα σε ομάδες και κανάλιακαι ένα νέο μενού πλοήγησης, για να αναφέρουμε μερικά. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσθέτει χρήσιμες λειτουργίες όπως αυτές στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *