Τα Windows 11 που εκτελούνται σε Surface Duo σημειώνουν μεγαλύτερη πρόοδο

Τα Windows 11 που εκτελούνται σε Surface Duo σημειώνουν μεγαλύτερη πρόοδο

Πριν από μερικούς μήνες, ο Gustave Monce κατάφερε να κάνει διπλή εκκίνηση των Windows 11 και του Android στη συσκευή Surface Duo. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικά, καθώς αρκετά βασικά χαρακτηριστικά δεν ήταν διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή. Δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να ακούγεται φανταχτερό στους χρήστες. Από τη θετική πλευρά των πραγμάτων, τα Windows 11 στο Surface Duo έχουν σημειώσει κάποια αξιοσημείωτη πρόοδο τους τελευταίους δύο μήνες.

Σε μια σειρά από tweets, ο Gustave Monce μας έδειξε την πρόοδο αυτού του έργου. Η απόδοση των Windows 11 στο Duo είναι επί του παρόντος “λίγο δυσλειτουργική”, όπως περιγράφεται από τον ίδιο, αν και οι πιο πρόσφατες δυνατότητες των Windows 11, όπως το βελτιωμένο Snap Assist , λειτουργούν. Τα Windows 11 που εκτελούνται στο Duo μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στον πίνακα ειδοποιήσεων των Windows 11. Το Windows 11 Task View λειτουργεί επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε πολλούς επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ωστόσο, βρισκόμαστε ακόμα στο σκοτάδι σχετικά με το εάν σημαντικές λειτουργίες όπως η κάμερα και η εκτεταμένη εφαρμογή μπορούν να λειτουργήσουν στο Surface Duo που τροφοδοτείται με Windows 11. Αλλά επειδή η διάταξη διπλής οθόνης φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά, μπορείτε να εκτελέσετε δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα.

Το Touch δεν λειτουργούσε όταν ο Gustave έκανε για πρώτη φορά με επιτυχία την εκκίνηση των Windows 11 στο Duo και εξακολουθεί να μην λειτουργεί τώρα. Η συσκευή αυτή τη στιγμή ελέγχεται με χρήση ποντικιού, αν και ελπίζει ότι η αφή θα λειτουργήσει σύντομα στη συσκευή.

Με όλα αυτά, οι κάτοχοι Surface Duo θα πρέπει να το σκεφτούν δύο φορές πριν εγκαταστήσουν τα Windows 11 στη συσκευή τους, καθώς η απόδοση μπορεί να είναι ασταθής και το πιο σημαντικό, μπορεί να μην είναι πρακτικό να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 στο τηλέφωνό σας με διπλή οθόνη. Αλλά αν το Duo δεν είναι η κύρια συσκευή σας, μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Τα Windows 11 στο Surface Duo είναι συμβατά με 128 GB/256 GB (ξεκλείδωτα και AT&T) με Android 10 και 11. Ωστόσο, το Surface Duo 2 δεν υποστηρίζεται αυτήν τη στιγμή.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *