H υπηρεσία Apple Music είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Roku

H υπηρεσία Apple Music είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Roku

  Η Roku υποστηρίζει σταθερά τις εφαρμογές της Apple τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα, η εταιρεία ροής ανακοίνωσε ότι προσθέτει υποστήριξη για την Apple Music στην πλατφόρμα της, η οποία περιλαμβάνει συσκευές αναπαραγωγής ροής, συσκευές τηλεόρασης Roku και προϊόντα ήχου υψηλής ποιότητας Roku, όπως το Roku Streambar pro.

Με το Apple Music, οι χρήστες του Roku μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια και περίπου 30.000 λίστες αναπαραγωγής που έχουν επιμεληθεί ειδικοί για διαφορετικές περιστάσεις. Οι χρήστες Roku μπορούν επίσης να κάνουν streaming Apple Music Radio και να παρακολουθούν μουσικά βίντεο σε 4K καθώς και σε συμβατές συσκευές.

Οι υπάρχοντες συνδρομητές Apple Music μπορούν απλώς να χρησιμοποιήσουν τα διαπιστευτήριά τους για να συνδεθούν στην εφαρμογή Apple Music στη συσκευή Roku τους. Για νέους χρήστες, τα προγράμματα Apple Music είναι διαθέσιμα για αγορά από 9,99 $ ανά μήνα.

Το Apple Music είναι επίσης διαθέσιμο σε πολλές άλλες συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple, όπως κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις Samsung και άλλα. Η υποστήριξη για το Apple Music σε συσκευές Roku κυκλοφορεί από σήμερα. Οι χρήστες μπορούν να βρουν την εφαρμογή στο κατάστημα καναλιών Roku. Για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, λαμβάνετε επίσης μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα για τη μουσική υπηρεσία.

Η Apple Music ανταγωνίζεται τον ηγέτη της αγοράς Spotify που έχει 422 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα, με περίπου 182 εκατομμύρια από αυτούς που χρησιμοποιούν την premium πληρωμένη υπηρεσία του. Ενώ η Apple δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμη τα στοιχεία για πολύ καιρό, αλλά την τελευταία φορά που το έκανε το 2019, είπε ότι υπάρχουν περίπου 60 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία επί πληρωμή συνδρομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *