Το Watch Series 8 θα μπορούσε να διαθέτει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, εάν η Apple πάρει τον σωστό αλγόριθμο

Το Watch Series 8 θα μπορούσε να διαθέτει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, εάν η Apple πάρει τον σωστό αλγόριθμο

Το Apple Watch Series 8 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 3ο τρίμηνο του 2022 φημολογείται ότι θα διαθέτει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, αλλά μια αναφορά νωρίτερα φέτος ισχυρίστηκε ότι ένα Apple Watch με αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος δεν είναι έρχονται για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ωστόσο, ο δημοφιλής αναλυτής Ming-Chi Kuo λέει τώρα ότι το Watch Series 8 με μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος θα μπορούσε ακόμα να συμβεί το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Ο Kuo λέει ότι το περσινό Watch Series 7 δεν διέθετε μέτρηση θερμοκρασίας σώματος επειδή ο αλγόριθμος μέτρησης απέτυχε να πληροί τις προϋποθέσεις πριν εισέλθει στο EVT (δοκιμή επικύρωσης μηχανικής).

Η σωστή εφαρμογή του αλγόριθμου για την παραγωγή ακριβών αποτελεσμάτων είναι σημαντική, καθώς ένα έξυπνο ρολόι δεν μπορεί να υποστηρίξει υλικό για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα και πρέπει να βασίζεται στη θερμοκρασία του δέρματος, η οποία ποικίλλει γρήγορα ανάλογα με το εξωτερικό περιβάλλον.

Επομένως, εάν ο αλγόριθμος πληροί τις απαιτήσεις ποιότητας της Apple πριν ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του Watch Series 8, το smartwatch θα διαθέτει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο για ένα Apple Watch που μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία του σώματος.

Ο αναλυτής είπε περαιτέρω ότι η Samsung αντιμετωπίζει επίσης παρόμοιες προκλήσεις με το Galaxy Watch 5 και το έξυπνο ρολόι ενδέχεται να μην μετρά τη θερμοκρασία του σώματος λόγω περιορισμών στον αλγόριθμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *