Το Redmi Pad θα μπορούσε να δώσει τη μάχη για φθηνότερα tablet Android  

Το Redmi Pad θα μπορούσε να δώσει τη μάχη για φθηνότερα tablet Android  

H Xiaomi προσφέρει τη σειρά tablet Pad της εδώ και χρόνια, που χρονολογείται από το Xiaomi Mi Pad του 2014. Αυτές οι πλάκες ήταν γενικά προσφορές ανώτερης μεσαίας κατηγορίας, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία έχει μια άλλη σειρά tablet στα σκαριά.

Η Xiaomi έστειλε πρόσφατα μια έρευνα σε ορισμένους Κινέζους χρήστες και αποδεικνύεται ότι μια από τις ερωτήσεις αναφέρει ένα Redmi Pad 5G, το IT Home ανέφερε  . Εκτός από το όνομα “Pad” που μας λέει ότι πρόκειται για tablet, το όνομα εμφανίζεται μαζί με άλλες επιλογές, όπως το Xiaomi Pad 5, το Xiaomi Pad 5 Pro και μια επιλογή “άλλη”.

Σύμφωνα με το outlet, η έρευνα ρώτησε τους χρήστες σχετικά με τη χρήση του Mi Magic Sharing Center, το οποίο επιτρέπει την απρόσκοπτη κοινή χρήση περιεχομένου σε συσκευές Xiaomi.

Φαίνεται ότι υπάρχει περιθώριο για ένα πιο προσιτό tablet Xiaomi όταν κοιτάξετε την τρέχουσα προσφορά της εταιρείας. Το Xiaomi Pad 5 ξεκινά από 349 € στην Ευρώπη (~ 367 $) ή 26.999 Rs στην Ινδία (~ 353 $), φέρνοντας οθόνη 11 ιντσών και Snapdragon 860 SoC.

Εν τω μεταξύ, οι συσκευές προϋπολογισμού όπως η σειρά Realme Pad και το Nokia T20 προσφέρουν προδιαγραφές χαμηλού επιπέδου και τιμές κάτω των 300$. Έτσι, ένα Redmi Pad θα μπορούσε θεωρητικά να καλύψει αυτό το κενό τιμών και να ανταγωνιστεί νέα tablet από όπως η Realme και η Nokia.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί η προφανής υποστήριξη του Redmi Pad για συνδεσιμότητα 5G, κάτι που θα ήταν σπάνιο για χρονοδιαγράμματα προϋπολογισμού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο χώρος του tablet Android είναι και πάλι κάπως συναρπαστικός λόγω της ζήτησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε ελπίζουμε ότι η Redmi θα συμμετάσχει πράγματι στο πάρτι με κάτι ξεχωριστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *