Αρχίζει να κυκλοφορεί η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Μαΐου 2022 για τη σειρά Galaxy S20 5G

Αρχίζει να κυκλοφορεί η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Μαΐου 2022 για τη σειρά Galaxy S20 5G

Είναι η αρχή του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε να κυκλοφορήσει η τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας για τον Μάιο για έναν αυξανόμενο αριθμό συσκευών Samsung Galaxy. Επόμενη στη σειρά για την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Μαΐου 2022 είναι η σειρά Galaxy S20 5G και το νέο υλικολογισμικό κυκλοφορεί τώρα στην Ευρώπη.

Για να το περιορίσουμε ακόμη περισσότερο, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Μαΐου 2022 είναι ζωντανή για τα Galaxy S20 5G (SM-G981B), Galaxy S20+ 5G (SM-G986B) και Galaxy S20 Ultra 5G (SM-G988B) στη Γερμανία. Η ενημέρωση φέρει την έκδοση υλικολογισμικού G98xBXXUEFVDB.

Οι πελάτες του Galaxy S20 στη Γερμανία θα πρέπει να λάβουν την ειδοποίηση ενημέρωσης ανά πάσα στιγμή. Η ίδια ειδοποίηση μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της Ρυθμίσεις από το “Ενημέρωση λογισμικού” . Οι αναγνώστες SamMobile που προτιμούν τη μη αυτόματη ενημέρωση των συσκευών τους μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν λήψη των επίσημων υλικολογισμικού αρχείων

Η ενημέρωση θα φτάσει σύντομα σε περισσότερες αγορές και οι παραλλαγές LTE Galaxy S20 δεν θα πρέπει να είναι πολύ πίσω από τη σειρά 5G. Θα σας κρατάμε ενήμερους μόλις η διάθεση επεκτείνει την εμβέλειά της.

Η σειρά Galaxy S20 συνεχίζει να απολαμβάνει μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας μαζί με νεότερες ναυαρχίδες της Samsung και ήταν από τις πρώτες που έλαβαν Android 12 και One UI 4.1. Το Galaxy S20 trio είναι κατάλληλο για την επερχόμενη ενημέρωση Android 13, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν οι φάσεις beta και η ενημέρωση προσγειωθεί στη σειρά Galaxy του 2020.

Μέχρι τότε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Samsung θα συνεχίσει να κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τη σειρά Galaxy S20 έγκαιρα, μήνα με τον μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *