Η Samsung εργάζεται σε μερικά νέα φθηνά τηλέφωνα Android

Η Samsung εργάζεται σε μερικά νέα φθηνά τηλέφωνα Android

Το χαρτοφυλάκιο smartphone της Samsung για το 2022 αναμένεται να επεκταθεί σύντομα για να συμπεριλάβει μερικά νέα μοντέλα Galaxy.τα μη ανακοινωθέντα Galaxy A04 στο παρελθόν και τώρα ακούμε ότι η Samsung εργάζεται σε μερικά νέα οικονομικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ως «Galaxy A04» και «Galaxy A13s».

Τα Galaxy A04 και A13s φέρουν τους αριθμούς μοντέλου “SM-A045F” και “SM-A137F”, αντίστοιχα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες υλικού μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το Galaxy A13s θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του υπάρχοντος Galaxy A13 LTE.

Εν τω μεταξύ, το Galaxy A04 θα μπορούσε να είναι μια ελαφρώς μικρότερη έκδοση του A04s, αν και μένει να φανεί με ποιους τρόπους, ακριβώς. Καμία παραλλαγή δεν είναι επίσημη, αλλά το Galaxy A04s, συγκεκριμένα, εντοπίστηκε πρόσφατα σε renders που έγιναν από θαυμαστές με βάση τις διαστάσεις που διέρρευσαν.

 

Κρίνοντας από αυτές τις προηγούμενες προκαταρκτικές πληροφορίες, το Galaxy A04s θα πρέπει να διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, ρύθμιση τριπλής κάμερας και σχεδίαση οθόνης Infinity-V. Και δεδομένου ότι τα Galaxy A04s και A04 είναι σαν τις αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος – παροιμιώδη μιλώντας – και τα δύο τηλέφωνα θα πρέπει να μοιράζονται πολλές ομοιότητες τόσο στο σχεδιασμό όσο και στις προδιαγραφές.

Όσο μπερδεμένο κι αν ακούγεται, η Samsung δεν έχει συγκεκριμένο κανόνα που να υποστηρίζει ότι μια ανανέωση «s» θα πρέπει να έρθει δεύτερη στην αγορά. Έχοντας αυτό κατά νου, το Galaxy A04s θα μπορούσε να νικήσει το A04, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτά τα τηλέφωνα – μαζί με το Galaxy A13s – θα πρέπει να προγραμματιστούν να κυκλοφορήσουν φέτος, επομένως είναι βέβαιο ότι θα ακούσουμε περισσότερα για αυτά νωρίτερα παρά αργότερα.

Το Galaxy A04s λέγεται ότι είναι τηλέφωνο JDM, που σημαίνει ότι δεν θα κατασκευάζεται από Samsung στις δικές της εγκαταστάσεις αλλά από συνεργάτες στην Κίνα. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει για το Galaxy A04 και το Galaxy A13s.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *