Ποιος  θα είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής με οθόνη OLED 240 Hz

Ποιος  θα είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής με οθόνη OLED 240 Hz

Συνήθως πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης ή ζωντανές εικόνες OLED όταν αγοράζετε φορητό υπολογιστή, αλλά η Razer ισχυρίζεται ότι μπορεί να προσφέρει και τα δύο ταυτόχρονα. Η εταιρεία σχεδιάζει να ενημερώσει το Blade 15 με μια επιλογή για αυτό που λέει είναι η πρώτη οθόνη OLED φορητού υπολογιστή 240Hz. Θα έχετε την υψηλή απόκριση που μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα στα παιχνίδια για πολλούς παίκτες, αλλά θα εξακολουθείτε να έχετε ένα πάνελ 1440p με ακρίβεια χρώματος (100 τοις εκατό του χώρου DCI-P3) με βαθιά αντίθεση. Εάν το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις χρεώσεις του, θα μπορούσατε να κυριαρχήσετε στο πιο πρόσφατο διαδικτυακό shooter με μια ανάσα και να επεξεργαστείτε βίντεο την επόμενη.

Θα υπάρξουν μερικοί συμβιβασμοί. Το πάνελ των 240 Hz δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινό στα 400 nits. Δεν θα θέλετε να εργαστείτε σε έντονο ηλιακό φως, λοιπόν. Και παρόλο που ο κίνδυνος καύσης που συνοδεύει το OLED δεν είναι τόσο υψηλός όσο παλιά, αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν εργάζεστε τακτικά με στατικό περιεχόμενο όπως φωτογραφίες.

Και αν νομίζατε ότι μια OLED 240 Hz έπρεπε να είναι ακριβή… σωστά μαντέψατε. Το Blade 15 με αυτό το πάνελ θα φτάσει το τέταρτο τρίμηνο του έτους στα 3.500 $. Θα λάβετε 32 GB μνήμης RAM, επεξεργαστή Core i9-12800H 12ης γενιάς, γραφικά GeForce RTX 3070 Ti και 1 TB SSD ως μέρος του πακέτου, αλλά είναι σαφές ότι η Razer στοχεύει αυτή την προδιαγραφή σε καλούς παίκτες που θέλουν να το κάνουν. -οθόνη όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *