Η Xiaomi λανσάρει ένα νέο Redmi Note 10T στην Ιαπωνία  

Η Xiaomi λανσάρει ένα νέο Redmi Note 10T στην Ιαπωνία  

H Xiaomi έχει 13 τηλέφωνα με το όνομα Redmi Note 11 και πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι, αυτό που έκανε ο κατασκευαστής τον περασμένο μήνα στην Ιαπωνία είναι ένα βήμα μπροστά. Η εταιρεία λάνσαρε το Xiaomi Redmi Note 10T με δυνατότητες 5G για την ιαπωνική αγορά, το οποίο είναι το 10ο μέλος της προηγούμενης σειράς.

Ναι, είναι ένα εντελώς διαφορετικό τηλέφωνο από το ήδη γνωστό Redmi Note 10T 5G που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του ’21.

Αυτή η νέα συσκευή διαθέτει chipset Snapdragon 480 και ρύθμιση διπλής κάμερας.

Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου είναι μια οθόνη LCD 6,5 ιντσών με ανάλυση 1080p και μια τρύπα για την κάμερα selfie 8 MP. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz και προσφέρει 4.096 επίπεδα φωτεινότητας.

Η ρύθμιση της κύριας κάμερας στο πίσω μέρος έχει μια κύρια λήψη 50MP, με τη βοήθεια μιας δευτερεύουσας κάμερας 2MP για λήψεις πορτρέτου. Υπάρχει επίσης ένα φλας διπλού χρώματος διπλού LED.

Το chipset διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο για να του κρατάει συντροφιά, ενώ η μπαταρία είναι 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 18W. Η Xiaomi προσφέρει το τηλέφωνο με υποδοχή micro SD και υποστηρίζει επίσης eSIM, κάτι που είναι μάλλον ασυνήθιστο για μια φθηνή συσκευή από τον κατασκευαστή και είναι πιθανό να παραμείνει χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης αγοράς.

Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποδοχή ήχου 3,5 mm, υποστήριξη NFC για τοπικές τράπεζες και MIUI 13, αν και είναι πάνω από το Android 11.

Η Xiaomi πουλά αυτήν την ιαπωνική έκδοση του Redmi Note 10T σε χρώματα Γκρι, Σκούρο Μπλε και Aqua Blue. Κοστίζει 34.800 JPY (270$/255€), αλλά οι καταναλωτές στην ασιατική χώρα μπορούν να το αποκτήσουν σε ένα κλάσμα της τιμής με συμβόλαιο από τη SoftBank.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *